< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Jön a hidegfront, 6 fokot csökken a hőmérséklet

| Mobile | RSS

Jön a hidegfront, 6 fokot csökken a hőmérséklet

2016. november 26. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Jön a hidegfront, 6 fokot csökken a hőmérséklet

strong>

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál

Szombaton még az évszakhoz képest meleg időnk lesz (7-12 fok), a változóan felhős égből néha kikacsint a nap, estétől azonban délnyugat felől megnövekszik a felhőzet és egyre többfelé alakul ki eső, záporeső.
Vasárnap nagyrészt erősen felhős lesz az ég, napközben elszórtan előfordulhat zápor is, de még mindig 7-12 fokra van kilátás. Nem úgy mint hétfőn, amikor a hajnali mínusz 3 – plusz 2 fokról csak 2-6 fokig melegszik majd fel a levegő. Ennek következtében a Miskolc-Békéscsaba vonalon akár hózápor is előfordulhat, máshol azonban akár többórás napsütés is lehet.
Kedden hajnalban még hűvösebb lehet, mínusz 8 – mínusz 3 fokot jósol az Országos Meterológiai Szolgálat, és nappal sem lesz melegebb 0-5 foknál. Hózáporra szintén a keleti országrészben élők számíthatnak a leginkább, máshol több órára kisüt majd a nap.
Szerdán többnyire gyengén felhős, napos idő valószínű (1-5 fok), csütörtökön pedig jön egy újabb csapadékhullám, ami hol eső, hol hó, hol pedig havaseső formájában fog hullani (1-6 fok).

forrás:index.hu

Leave a Reply 107 megnézve, 1 alkalommal mai nap |