< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Gyurcsány bukásáról vallott az ATV-ben))) Gyurcsany a déclaré la chute du VTT

| Mobile | RSS

Gyurcsány bukásáról vallott az ATV-ben))) Gyurcsany a déclaré la chute du VTT

2016. november 29. | hozzászólás | Közélet

Gyurcsány bukásáról vallott az ATV-ben

fecsegő szimbolum


www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó

Gyurcsány Ferenc az újságírók parlamenti kitiltásáról, Orbán Viktorról és a Pharaon-ügyről is elmondta véleményét az ATV Start műsorában. A DK elnöke kifejtette, hogy szerinte szimbolikusan a vizitdíjba bukhatott bele.

“Kár Kövér Lászlónak ilyen dolgokkal foglalkoznia. Ha ez a legnagyobb problémája a magyar parlamentizmussal, akkor szereptévesztésben van. Semmit nem érő politikai játszadozások ezek” – nyilatkozta Gyurcsány az újságírók parlamenti kitiltásáról. „Csináljanak rendes politikát, ne lopják szét az országot, és válaszoljanak a kérdésekre, ez a mi dolgunk” – tette hozzá a volt miniszterelnök.

A DK elnöke szerint ellopják az egész országot és a törvénykezést. Nincs rendben, hogy az a magyar miniszterelnök, aki soha nem volt más, mint politikus, ma Magyarország leggazdagabb embere – fejtette ki a politikus, aki állítását azzal támasztott alá, hogy a miniszterelnökként kapott másfél milliós fizetéséből Orbánnak nem lehet a Szabadság-hegyen villája, és nem tud magánrepülőgéppel sem utazni.

Az egészségügy átalakításáráról azt mondta, hogy az csak akkor lehet sikeres, ha meg lehet hozzá szerezni a választók támogatását. “Nem csinálnék még egyszer ilyen átfogó reformot, anélkül, hogy előzőleg nem biztosítanám a lakosság többségének támogató többségét, ez az én kormányzásom legfontosabb tapasztalata” – jelentette ki az ellenzéki párt vezetője, aki szerint szimbolikusan a vizitdíjba bukhatott bele.

A Pharaon-ügyről Gyurcsány azt mondta, nem reális az a feltételezés, hogy amerikai titkosszolgálati játszma lenne, hogy Pharonnal akarták volna lépre csalni a magyar kormányzati szereplőket. Mindazonáltal Orbán szomszédjának ügye szerinte arra utal, hogy a kormány nyakig ül a szervezett bűnözésben – idézte a műsorban elhangzottakat az

atv.hu.

forrás:népszava online.hu

Gyurcsany a déclaré la chute du VTT


www.fecsego.eu nouvelles internationales Bon

Parlement Gyurcsany interdiction des journalistes, Viktor Orban, et l’affaire Pharaon dit aussi les vues de VTT commencent spectacle. Président de DK a déclaré qu’il pensait que les frais de visite symboliquement bukhatott elle.

“Il est dommage Kover Laszlo ces choses pour faire face si elle est le plus gros problème de l’parlamentizmussal hongrois, vous szereptévesztésben est pas des jeux politiques de rien qui vaille avec eux ..” – Said Gyurcsány Parlement interdiction des journalistes, “Place à la politique normale, de ne pas voler dans le pays, et répondre. questions, ceci est notre affaire “- a ajouté l’ancien premier ministre.

Selon le président de DK voler tout le pays et juridictions. Il est OK pour le Premier ministre hongrois, qui n’a jamais été autre qu’un homme politique, maintenant l’homme le plus riche de la Hongrie – a expliqué l’homme politique qui, avec les arguments des demandes qu’elle a reçu le salaire du Premier ministre et un demi-million Orbán ne peut pas être la villa Liberty Hill, et vous ne pouvez pas non plus Voyage d’avion privé.

Le prix de conversion de la santé a déclaré qu’il ne peut réussir que s’il est possible d’obtenir le soutien de l’électorat. «Je ne le fais pas à nouveau une telle réforme globale, sans au préalable ne garantirait pas l’appui de la majorité de la majorité de la population, c’est l’expérience la plus importante de mon gouvernement” – a déclaré le chef du parti de l’opposition, qui a dit que la visite des frais symboliquement bukhatott elle.

Le Pharaon affaire Gyurcsany a déclaré qu’il est irréaliste de supposer que ce serait le jeu de service secret américain à Pharonnal la rate avait voulu tromper les acteurs du gouvernement hongrois. Toutefois, les affaires de Orbán voisins selon lui suggérant que le gouvernement est assis cou dans le crime organisé – cité ce qui a été dit sur le spectacle

atv.hu.

Source: référendum online.hu

Leave a Reply 134 megnézve, 1 alkalommal mai nap |