< Böngészés > Főoldal / Tudomány/gazdaság / Blog article: Itt a piramis, hol a piramis? Titokzatos piramist találtak az Antarktiszon)))) Ici, dans la pyramide, où les pyramides? pyramide mystérieuse trouvée dans l’Antarctique

| Mobile | RSS

Itt a piramis, hol a piramis? Titokzatos piramist találtak az Antarktiszon)))) Ici, dans la pyramide, où les pyramides? pyramide mystérieuse trouvée dans l’Antarctique

2016. november 29. | hozzászólás | Tudomány/gazdaság

Itt a piramis, hol a piramis?
Titokzatos piramist találtak az Antarktiszon

Kérdés, hogy az idegenek, a gyíkemberek vagy az atlantisziak építették-e. Esetleg valaki vagy valami más?

Lassan már nem múlhat el nap anélkül, hogy újabb összeesküvés-elmélet jelenne meg az interneten. A legújabb konteó szerint egy különös piramis rejtőzik a Déli-sarkon; a szabályos alakzatra a Google Earth böngészése közben figyeltek fel.

Igen ám, csakhogy a titokzatos “piramis” valójában nem piramis, hanem egy szokatlan formájú hegy, ráadásul a sztori is csak egy évekkel ezelőtt felreppent történet leporolt változata – igaz, akkor egy másik piramist véltek felfedezni az UFO-vadászok.

Az első piramist (mármint hegyet) az 1910-1913-as brit Antarktisz-expedíció tagjai fedezték fel. A kutatók úgy döntöttek, hogy titokban tartják a hegy létezését, amelyet jellegzetes formája miatt egymás között maguk is “piramisként” emlegettek; később az összes olyan földtani kutatás, amelyet a környéken végeztek, ezt a nevet kapta.

A dörzsölt sarkkutatók valószínűleg álmukban sem gondolták volna, hogy egy évszázaddal később a netes igazságvadászok “leleplezik az összeesküvésüket”, és kiderítik, hogy a piramis tényleg egy piramis, amelyet valószínűleg egy idegen civilizáció tagjai, esetleg az Atlantisz lakói építettek.

Az újonnan felfedezett, a Google Earth 79°58’39.25″S 81°57’32.21″W koordinátáin található piramissal is hasonló a helyzet. Valójában ez is egy hegy.

“A piramisformájú képződmények a több mint 400 kilométer hosszú Ellsworth-hegységben találhatók, nem csoda, ha egy-két sziklacsúcs kilóg a jég alól. A kérdéses csúcsokat egyértelműen sziklák alkotják, puszta véletlen, hogy ennek a hegynek éppen ilyen a formája” – magyarázta Dr. Mitch Darcy, a Német Geológiai Kutatóközpont munkatársa.

“Ez egy egyszerű forma, számos hasonló található világszerte. Szó sincs róla, hogy emberek (vagy idegenek) építetté volna” – hangsúlyozta a tudós.

forrás.ma.hu

Ici, dans la pyramide, où les pyramides?
pyramide mystérieuse trouvée dans l’Antarctique

La question est de savoir si les étrangers ou les Atlantes construits Saurien ou non. Est-ce que quelqu’un ou quelque chose?

Lentement ne plus dépendre un jour sans une nouvelle théorie de la conspiration apparaissent sur Internet. Selon le dernier Kontera une pyramide étrange caché au Pôle Sud; forme régulière a été observée avec Google Earth navigation.

Oui, mais que la «pyramide» mystérieuse est en fait pas une pyramide, mais une montagne de forme inhabituelle, en plus de l’histoire est juste une autre version de l’histoire il y a plusieurs années de poussière felreppent – mais il a été pensé pour découvrir une autre pyramide chasseurs d’OVNI.

La première pyramide (la montagne) dans les membres de l’expédition antarctique britannique de 1910-1913 ont été découverts. Les chercheurs ont décidé de garder le secret de l’existence de la montagne, qui eux-mêmes ont été appelés «pyramide comme« un autre en raison de leur forme caractéristique; Plus tard, toutes les recherches géologiques, qui a été menée dans la région a reçu ce nom.