< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Bayer Zsolt:Álhír mint hadviselés

| Mobile | RSS

Bayer Zsolt:Álhír mint hadviselés

2016. december 18. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Bayer Zsolt:Álhír mint hadviselés

Álláspont. Őrületesen fantasztikus „hírek” érkeznek az Egyesült Államokból, az ember azt se tudja, hova kapja a fejét, de tényleg

Végre megtudtuk például azt is, miért Trump nyerte a választást. Megtudtuk, ki nyerte meg Trumpnak a választást. Nem, nem a büdös bunkó, tanulatlan, ostoba, semmirevaló kékgallérosok meg a vidéki tahó redneckek, meg a vesztesek, meg a senkik, de nem ám!

Az oroszok nyerték meg Trumpnak a választást!

Hogy ezt honnan lehet tudni?

A CIA mondta.

Mondta a CIA (esküszöm, ezentúl így kell kezdődnie a Jenő és Lujza-jeleneteknek, „te, Jenő, azt mondta a CIA”…), hogy orosz hackerek meghackerkedték a meghackerkednivalókat, így lett meghekkelve az amerikai elnökválasztás. És Jenő, azt is mondta a CIA, hogy Putyin személyesen adta ki a parancsot erre a hackerkedésre. Te, Lujza, és a CIA ezt honnan tudja? Azt mondja a CIA, Jenő, hogy nincsenek bizonyítékai, de kikövetkeztették, kikövetkeztettették Jenő, hogy csak így lehetett, Jenő…

Szóval ezek a hírek jönnek most a tengerentúlról. És ez olyan nagyon megnyugtató. Annyira jó tudni, hogy nem az a sok büdös bunkó kékgalléros meg redneck meg vesztes miatt tartunk itt, olyan megnyugtató, már-már felemelő, hogy mégsem a „bunkók fogják uralni a világot”, miképpen azt a lukácsista bunkó gazember írta, hanem csak az oroszok a bűnösök, a Putyin, és elég lesz őt, őket levadászni, és máris visszaáll a világrend.

Addig is persze akad néhány kérdés. Mindjárt legelsőül az, hogy a fenébe tudnak az oroszok mindent, de tényleg mindent irányítani?

1.: Hogyan tudják irányítani a WikiLeakset?

2.: Julian Assange tényleg Putyin tenyeréből eszik?

3.: Julian Assange IS?

4.: Tényleg igaz, hogy Chuck Norris kétszer számolt el a végtelenig, de Putyin háromszor?

5.: És az is igaz, hogy az FBI is Putyin zsebéből kandikál kifelé?

Ezt az utolsót azért kérdezem, te, Jenő, mert emlékszel, a választás előtt például azt olvastuk az újságban, Jenő, hogy „egy héttel az amerikai elnökválasztás előtt újra váratlant húzott az FBI: nyilvánosságra hozták azt a nyomozati jelentést, ami Bill Clinton egyik utolsó elnöki intézkedéseinek körülményeit vizsgálta. Az akkori amerikai elnök 2001-ben egyik utolsó intézkedésével kegyelmet adott Marc Rich adócsalás miatt elítélt, egyébként három évvel ezelőtt elhunyt bankárnak. Rich a kegyelem megadása idején már két évtizede bujkált külföldön, az intézkedés után viszont hazatérhetett. Az ügyben 2002-ben indult és 2005-ig tartott a nyomozás, miután többen azzal vádolták Clintont, hogy csak azért adott kegyelmet Richnek, mert ő még olajmágnásként nagy összegekkel támogatott a Demokrata Párthoz kötődő, Clinton-közeli szervezeteket. Vádat nem emeltek az ügyben, a nyomozást megszüntették. Rich Svájcban élt és ott is halt meg 2013-ban.”

Hát nem őrületes ez, te, Jenő, hogy akkor az FBI is… És látod, Jenő, nem az a baj, hogy a Hillary olyanokat csinált, amilyeneket csinált, meg hogy az alapítványuk egy ótvaros bűnbarlang, hanem csak az volt a baj, hogy a Putyin leszólt a Julian Assange-nak meg az FBI-nak, azok pedig nyilvánosságra hozták ezeket a dolgokat, mert mindig az a baj, Jenő, ha nyilvánosságra vannak hozva a dolgok, emlékszel Jenő, már a Gyurcsány Feri is megmondta annak idején, meg a szocialisták, hogy csak azért nem mondták el, mi van valójában a költségvetéssel, mert nem akarták ezzel befolyásolni a választásokat, és ez annyira érthető, te, Jenő, persze csak itt, mifelénk, tudod Jenő, már a Svejk is megmondta, hogy „Oberleutnant úrnak alázatosan jelentem, a bőröndöket valószínűleg akkor lopták el, amikor jöttem oberleutnant úrnak alázatosan jelenteni, hogy a bőröndökkel minden rendben van”, na, hát valahogy így, Jenő…

És még azt nem értem pontosan, Jenő, hogy mitől ilyen nagyon erősek ezek az oroszok, mikor azt olvasom az újságban, hogy „Oroszország nem szuperhatalom, sőt. Éppen tönkremegy”, meg hogy „Nem az atomfegyvereitől nagyhatalom Oroszország, hanem a lefilmezett hihetetlen balesetektől”, szóval ezek az oroszok nem is olyan erősek, nem is olyan nagyhatalmasok, ezt a CIA is megmondta, Jenő, és akkor mégis mindent ők irányítanak, ez valahogy furcsa nekem, Jenő.

És akkor arról még nem is beszéltünk, Jenő, hogy a CIA megmondta, hogy az oroszok álhírekkel folyásolják befele a nagy világpolitikát, egy egész álhírgyáruk van nekik, amiről a CIA tud, mert a CIA mindent tud, te Jenő, a CIA a mi új TASZSZ-unk, Jenő, a CIA meg a New York Times, és ők is megmondták, ül a Putyin meg a hackerei, így ülnek együtt, és álhíreket gyártanak, de csak délelőtt, mert délután viszont meghekkelik az Egyesült Államokat, az FBI-t, meghekkelik az egész Földet, Jenő, közben meg még éppen tönkre is mennek, nagyon tud ez a Putyin, Jenő, nagyon, én például kifejezetten félek tőle, Jenő, és nagyon féltem azt a jó kis régi világrendünket, ahol nem folyt ez a nagy hekkelgetés egész nap, hanem mindenki tehette nyugodtan a dolgát, álhírek nélkül, Jenő, és szépek, kövérkések, pirospozsgásak voltak a bankok meg a multik, Jenő, és nem a Putyin irányított mindent, Jenő, mint mostan.

Hát így…

(Ui.: Az éjjel azt álmodtam, Jenő, hogy a CIA gyárt álhíreket, de annyira megriadtam, hogy azonnal felébredtem, csak úgy úsztam a verejtékben, Jenő, hogy is gondolhattam ilyet, én nem értem, önkritikát fogok gyakorolni, Jenő, lehet, hogy nyilvánosan…)

forrás:magyar hírlap.hu

Leave a Reply 91 megnézve, 1 alkalommal mai nap |