< Böngészés > Főoldal / Kultúra / Blog article: Sajtóközlemény

| Mobile | RSS

Sajtóközlemény

2016. december 20. | hozzászólás | Kultúra

Tisztelt Sajtópartnerünk!

Ismét kerek látogatószámot ünnepel a szegedi Pompeji-kiállítás: a Móra Ferenc Múzeum tárlatának 80 ezredik látogatóját december 21-én, szerdán délelőtt fél 12 körül köszöntik. Ekkor kerül sor egy nagy bejelentésre is a kiállítás kapcsán.

Újabb kerek látogatószámhoz érkezett a szegedi Pompeji-kiállítás. A júniusban megnyílt tárlatot már majdnem 80 ezren látták: a 80 ezredik látogató várhatóan december 21-én, szerdán délelőtt érkezik a Móra Ferenc Múzeumba.

A szerencsés látogatót ajándékcsomaggal köszönti majd Dr. Solymos László, Szeged Megyei Jogú Város alpolgármestere, valamint egy komoly bejelentésre is sor kerül a tárlat kapcsán.

A kiállítás a két ünnep között is látogatható, ráadásul ajándék tárlatvezetésekkel is kedveskednek az érdeklődőknek. December 27-30. között minden nap tartanak ajándék vezetéseket a Móra Ferenc Múzeumban (15.30-kor) és a Fekete házban (17 órakor).

A 80 ezredik látogató várhatóan december 21-én, szerdán 11.30 körül érkezik a Móra Ferenc Múzeumba, akit Dr. Solymos László köszönt majd. A sajtónyilvános köszöntésre tisztelettel várjuk az újságíró kollégákat!

Hegedűs Anita

sajtóreferens

Móra Ferenc Múzeum

Leave a Reply 129 megnézve, 1 alkalommal mai nap |