< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: A Fideszt sejtik a baloldal jelöltjéről szóló hír mögött

| Mobile | RSS

A Fideszt sejtik a baloldal jelöltjéről szóló hír mögött

2016. december 20. | hozzászólás | Életképek/bulvár

A Fideszt sejtik a baloldal jelöltjéről szóló hír mögött

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál

A Fidesz ötletének tartja az MSZP azt a hírt, amely szerint Andor László volt EU-biztos lehetne a baloldal miniszterelnök-jelöltje 2018-ban – közölte a Magyar Nemzet.

Andor László neve időről időre felvetődik, de szó sincs arról, hogy őt szeretnék a baloldalon miniszterelnök-jelöltnek – mondták MSZP-s források a Magyar Nemzetnek, miután a Magyar Idők a volt uniós biztos esetleges 2018-as kormányfőjelöltségéről írt.

A szocialisták elsősorban egy kívülről érkező, számukra is elfogadható értékrendű jelöltben gondolkoznak a 2018-as választásokra, ennek a modellnek részben meg is felelne Andor László. De a lap szerint olyan emberre van szükségük, aki tömegeket tud megszólítani, az érintett szakember viszont többek szerint ezzel a tulajdonsággal nem nagyon rendelkezik.

“A Fidesz forgatókönyve lenne az, hogy míg a kormányoldalon elindult jó sok közpénzből a ‘Magyarország erősödik’ kampány, a baloldal eközben miniszterelnöki castingot folytat” – idézték Nyakó Istvánt, az MSZP sajtófőnökét. A szocialista politikus szerint ezt támasztja alá az is, hogy a hír a kormánypárti lapban jelent meg, ami szerinte “a Fidesz hivatalos közlönye”.

forrás:hvg.hu

Leave a Reply 95 megnézve, 1 alkalommal mai nap |