< Böngészés > Főoldal / Katasztófavédelem / Blog article: Sajtóközlemény)Baleset történt az M5-ös autópályán, ketten megsérültek

| Mobile | RSS

Sajtóközlemény)Baleset történt az M5-ös autópályán, ketten megsérültek

2016. december 20. | hozzászólás | Katasztófavédelem

Két jármű ütközött, mindkettő az árokba csúszott.

Egy tíz négyzetméteres melléképület gyulladt ki hétfőn délután Szeged-Szőregen. A szegedi tűzoltók érkeztek a helyszínre, egy vízsugárral hűtötték vissza a még parázsló részeket. A tűz nem terjedt át a főépületre, személyi sérülés sem történt.

Egy lakóépület két helyisége borult lángba hétfőn este Magyarcsanádon. A tulajdonos nem volt otthon, a szomszédok értesítették a katasztrófavédelmet. A makói és hódmezővásárhelyi egységeket riasztotta a főügyelet. A tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal végezték el a beavatkozást. A tűzben senki sem sérült meg.

Baleset történt az M5-ös autópályán keddre virradó hajnalban. A 115-ös kilométerszelvénynél, Kiskunfélegyháza közelében egy személyautó és egy kisteherautó ütközött, a baleset következtében mindkét jármű az út menti árokba csúszott. A kisteleki, a szegedi és a kiskunfélegyházi egységek közösen végezték el a műszaki mentést. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.

Üdvözlettel:

Molnár Krisztina

tűzoltó főhadnagy

megyei katasztrófavédelmi szóvivő

Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Leave a Reply 484 megnézve, 1 alkalommal mai nap |