< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: 17 éves fiú vette el a 71 éves asszonyt

| Mobile | RSS

17 éves fiú vette el a 71 éves asszonyt

2016. december 26. | hozzászólás | Életképek/bulvár

17 éves fiú vette el a 71 éves asszonyt

Almeda Errell és Gary Hardwick között 54 év a korkülönbség, mégis azt állítják, sosem volt még ilyen tökéletes a szexuális életük.

A 71 éves Almeda örömmel ment hozzá 17 éves udvarlójához, akivel a fia temetésén találkozott. A nyugdíjas asszony nem számított arra, hogy életének egyik legnehezebb időszakában talál rá a szerelem, ráadásul olyan erővel robban be az életébe, mint a forgószél. Három hét ismeretség után ment hozzá Garyhez. A ceremóniát a fiú rendezte meg, mindössze 137 angol fontot költött.

Almeda Errell és Gary Hardwick

Forrás: Facebook/Gary Hardwick

Almeda és Gary Hardwick először a nászéjszakájukon szexeltek.
“Csodálatos volt, a legvadabb álmaimban sem képzelem volna ezt. Almeda álmaim asszonya, és a kapcsolatunk minden szempontból tökéletes” – mondta Gary a Mirrornak. Az asszony is hasonlóan nyilatkozott, azt mondta, sosem volt még ilyen szexben része.

A nyugdíjas asszony és a férje

Forrás: Facebook/Gary Hardwick

A házaspár az asszony otthonában lakik, amit a nő egyik unokájával osztanak meg, aki három évvel idősebb, mint Gary. Almeda négy gyerek édesanyja, 2013-ban vesztette el a férjét cukorbetegség szövődményei miatt.

Almeda Errell és Gary Hardwick

Forrás: Facebook/Gary Hardwick

Gary mindig is az idős nőkhöz vonzódott, először az egyik tanárába szeretett bele nyolcévesen. Almeda előtt egy 77 éves hölggyel randizott.

forrás:life hírlevél

Leave a Reply 172 megnézve, 1 alkalommal mai nap |