< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Az európai politikai elitnek nincs válasza a terrorfenyegetésre)))) A elite política europeia não tem resposta para as ameaças terroristas

| Mobile | RSS

Az európai politikai elitnek nincs válasza a terrorfenyegetésre)))) A elite política europeia não tem resposta para as ameaças terroristas

2016. december 27. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Az európai politikai elitnek nincs válasza a terrorfenyegetésre

Földi László szerint a NATO nem védi meg a kontinenst

2016-ban sem döntötte el az európai politikai vezetés, hogy milyen stratégiával kívánja megvédeni Európát – mondta Földi László biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

Közölte, nyilvánvaló, hogy nincs válasz arra a stratégiai kihívásra, hogy Európát megtámadták.

Erre egyelőre nem adott választ az európai politikai elit, még akkor sem, ha bizonyos országok – beleértve Magyarországot is – igyekeznek ebbe az irányba tolni az európai közgondolkodást – jegyezte meg.

Földi László kiemelte: miközben azt mondjuk, hogy Európában béke van, valójában Európa háborúban áll, “a játékszabályok háborúra utalnak”, és amíg ezt nem mondja ki az európai és német politikai elit, addig nem is lehet ellene védekezni.

A szakértő kitért arra, hogy a NATO 25 évvel ezelőtt, a két világrend megszűnésével funkció nélkül maradt, ez most bizonyosodik be, amikor a szövetség nem védi meg Európát, amikor azt kihívás éri. Másrészt maga a NATO gerjeszti azokat a folyamatokat – például Afganisztánban és Irakban -, amelyekkel létrehozza az ellenségeket, az al-Kaida és az Iszlám Állam formájában – vélekedett Földi László. Megjegyezte: a NATO beavatkozása nyomán érkeznek tömegek Európába, ami megkérdőjelezi a kontinens biztonságát.

forrás:magyar hírlap.hu

A elite política europeia não tem resposta para as ameaças terroristas

Laszlo Terra, de acordo com a NATO não irá proteger o continente

Em 2016, não decidiu liderança política europeia de que a Europa pretende defender que estratégia – especialistas em segurança disseram chão Laszlo M1 show atual manhã canal de terça-feira.

Ele disse que é claro que não há resposta aos desafios estratégicos que a Europa é atacada.

Isso ainda não é respondido a elite política europeia, mesmo que em alguns países – está tentando penetrar no pensamento público europeu nesse sentido – – incluindo a Hungria disse.

Chão Laszlo enfatizou que, enquanto nós dizemos que a paz na Europa é, de fato, a Europa está em guerra, “as regras do jogo show de guerra”, e enquanto isso não é soletrado para fora na elite política europeia e alemã, não será para se proteger contra.

O especialista mencionou que a OTAN há 25 anos, foi deixado sem o término ordem dois mundial da função, é agora provado quando a associação não proteger a Europa quando atinge desafio. Por outro lado, a própria NATO está alimentando os processos – como no Afeganistão e no Iraque – o que cria inimigos, al-Qaeda e do Estado Islâmico do formulário – Terra Laszlo opinou. Ele observou: Na sequência da intervenção da NATO multidões vir para a Europa, o que põe em causa a segurança do continente.

Fonte: hírlap.hu húngara

Leave a Reply 135 megnézve, 1 alkalommal mai nap |