< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: A TEK nem engedi, de az Együtt tüntetni fog Putyin ellen))) Le TEK ne permet pas, mais portera Ensemble contre Poutine

| Mobile | RSS

A TEK nem engedi, de az Együtt tüntetni fog Putyin ellen))) Le TEK ne permet pas, mais portera Ensemble contre Poutine

2017. január 30. | hozzászólás | Fecsegő hírek

A TEK nem engedi, de az Együtt tüntetni fog Putyin ellen

Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön érkezik Budapestre, emiatt a fél várost lezárják. Az Együtt csütörtök este 6 órára tüntetést szervezett Putyin ellen a Kossuth tér és az Alkotmány utca sarkára. A jelek szerint ezt nem tehetik meg a Terrorlehárítási Központ intézkedése miatt.

A pártnak érvényes területfoglalási engedélye van, bejelentésük minden törvényi előírásnak megfelelt, s mindezt a rendőrségi visszaigazolás is elismeri, kifogással pedig a január 9-án tett bejelentéssel kapcsolatosan senki sem élt, közölte az Együtt.
Vlagyimir Putyint fogadja Orbán Viktor az Országház épülete előtt 2015. február 17-én
Vlagyimir Putyint fogadja Orbán Viktor az Országház épülete előtt 2015. február 17-én
Fotó: Facebook

A Terrorelhárítási Központ azonban Putyin látogatásakor nemcsak a Kossuth teret, de az Alkotmány utcát is le akarja zárni. Az Együtt azt közölte: nem járul hozzá ahhoz, hogy a TEK az általuk már korábban lefoglalt területen megjelenjen, és azt bárki elől lezárja. A párt szerint a tüntetéshez való alkotmányos joguk gyakorlását nem írhatja felül egy TEK-szabályzat.

Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke ezt levélben írta meg Hajdu Jánosnak, a TEK főigazgatójának. A párt közleményében azt írja: ” Jogszerűen ezt nem is tehetik meg, ezért mi mindenképpen ott leszünk, akkor is, ha vízágyúkkal próbálnak megakadályozni ebben!”

A párt füttykoncertet akar rendezni az Orbán−Putyin-szövetség ellen. Az Együtt szerint a magyar miniszterelnök szorgalmasan tanulja Putyintól az illiberális kormányzást, a civilek vegzálását, a sajtószabadság korlátozását, a lopást és a családi vagyon gyarapítását.

Már most elkezdték kirakni Budapesten a Putyin-látogatás miatt az ideiglenes megállási és parkolási tilalmat jelző táblákat. Ahogy az orosz elnök két évvel ezelőtti látogatásakor, a diplomáciai konvoj haladásakor egész utakat zárnak le, és most is lehegesztik a csatornafedeleket.

forrás: index.hu

Le TEK ne permet pas, mais portera Ensemble contre Poutine

Le président russe Vladimir Poutine arrive à Budapest le jeudi, donc la moitié de la ville fermée. Ensemble, jeudi soir contre le 6:00 Poutine a organisé une manifestation sur la place Kossuth et le coin de la rue Constitution. Il semble qu’il ne peut pas le faire à cause des actions Terrorlehárítási Center.

Le parti est une autorisation de réservation de zone valide, la notification de toutes les exigences réglementaires remplies, et reconnaît toute la reconnaissance de la police est, dans l’annonce faite le 9 Janvier dans le cadre, personne n’a objecté, dit ensemble.
Vladimir Poutine a accepté Viktor Orban devant le bâtiment du Parlement le 17 Février ici à 2015
Vladimir Poutine a accepté Viktor Orban devant le bâtiment du Parlement le 17 Février ici à 2015
Photo: Facebook

Cependant, le Centre Counterterrorist non seulement la visite de Poutine à la place Kossuth, mais la Constitution souhaitent également fermer les rues. Ensemble, ils ont dit: ne contribue pas à la TEK qu’ils avaient déjà réservé la zone d’affichage, et toute personne proche vue. Le parti, selon l’exercice du droit constitutionnel de protester ne peut pas remplacer un TEK-régulation.

Szigetvári Victor, président de la co-écrit une lettre à John Hajdu, directeur exécutif de TEK. La déclaration du parti dit: “ce n’est pas légalement le faire, donc nous allons certainement être là, même si vous essayez d’éviter ce canons à eau”

Le parti veut régler contre le Orbán-Poutine alliance sifflet concert. Ensemble, le premier ministre hongrois Poutine apprendre avec diligence la gouvernance intolérante, vegzálását civils, restrictions à la liberté de la presse, et le vol des biens familiaux améliorés.

Ils ont déjà commencé atterri à Budapest à cause de la visite de Poutine aux signes d’arrêt et le stationnement interdiction temporaire. Comme la visite du président russe il y a deux ans quand un convoi diplomatique ils voyagent à travers les routes fermé, et maintenant aussi scellé deux fois le csatornafedeleket.

Source: index.hu

Leave a Reply 535 megnézve, 1 alkalommal mai nap |