< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Lázárék óva intették Tarlóst az OLAF-jelentés kiadásától))) Lazar a averti Tarlós le rapport de l’OLAF est publié

| Mobile | RSS

Lázárék óva intették Tarlóst az OLAF-jelentés kiadásától))) Lazar a averti Tarlós le rapport de l’OLAF est publié

2017. február 1. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Lázárék óva intették Tarlóst az OLAF-jelentés kiadásától

Tarlós István továbbra is az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) 4-es metró beruházásáról szóló jelentésének nyilvánosságra hozatalát szorgalmazza; a főpolgármester kedden az Inforádió Aréna című műsorában elmondta, nem érti, hogy miért folyik vita erről, és miért nem teszi közzé azt az OLAF.
hirdetés

Közölte, megkapta hivatalosan a Miniszterelnökségtől az OLAF-jelentést. A kormány és a városvezetés tartalmilag maximálisan egyetért a kérdésben.

Ugyanakkor elmondta: nem érti, hogy miért folyik “egy ilyen kicsit álságos vita a nyilvánosságra hozatalról”. A kormány megkapta a jelentést, azzal, hogy köteles az Európai Unió vonatkozó adatvédelmi szabályait betartani. Mint mondta, nem érti, hogy miért nem hozza nyilvánosságra a saját jelentését az OLAF, vagy, ha nem hozhatja, akkor miért adja úgy másoknak, hogy közben “kvázi megfenyegeti”, hogy hozd nyilvánosságra, ha akarod, de ha valamilyen adatvédelmi szabályt sértesz, akkor problémád lehet.

Tarlós István közölte, az adatvédelmi biztostól és a Miniszterelnökségtől is kapott levelet, amelyben óva intik attól, hogy nyilvánosságra hozza a jelentést, hacsak nem akar évekig pereskedni például multinacionális cégekkel. Ő ugyanis kilátásba helyezte, hogy a tiltások ellenére megteszi ezt – jegyezte meg.

Tarlós István kijelentette: nagyon örülne, ha “ennek a játéknak vége szakadna”, mert szerinte ez egyetlen egyre ad alapot és lehetőséget: arra, hogy a jelentés nyilvánosságra hozataláig ködösíthetnek azok, “akik politikai motivációval vagy talán ijedtségből, riadtságból” össze-vissza beszélnek, találgatnak, próbálnak teóriákat felállítani.

Azok közé tartozom, akik leginkább vágynak rá, hogy a nyilvánosságra kerüljön a jelentés.

forrás:propeller.hu

Lazar a averti Tarlós le rapport de l’OLAF est publié

www.fecsego.eu nouvelles internationales

Stephen continue d’exhorter le rapport Tarlós sur la ligne de métro 4 projet de l’Office européen de lutte antifraude (OLAF) publié; Le spectacle du lord-maire, le mardi a été dit Infos Radio Arena, ne comprend pas pourquoi ce débat est en cours, et pourquoi ne pas publier l’OLAF.
publicité

Il a déclaré que le Miniszterelnökségtől a officiellement reçu le rapport de l’OLAF. Le gouvernement et l’administration de la ville est d’accord avec le contenu du point maximum.

Dans le même temps, il a dit qu’il ne comprend pas pourquoi être «un tel petit discours hypocrite de la divulgation.” Le gouvernement a reçu le rapport qui est nécessaire pour les règles de protection des données dans l’Union européenne à adhérer. Comme il ne comprenait pas pourquoi il n’a pas fait son propre rapport public par l’OLAF, ou si vous ne présentez pas, alors pourquoi donner à d’autres, alors que “quasi menace” pour faire du public si vous voulez, mais si pour une règle de confidentialité offenser, vous pouvez avoir des problèmes.

István Tarlós a déclaré le commissaire à la protection des données et Miniszterelnökségtől ont également reçu une lettre dans laquelle il a mis en garde, ils avertissent que le rapport apporte au public, sauf si vous voulez aller à la cour pendant des années telles que les sociétés multinationales. Il est la perspective que, malgré les interdictions vont le faire – il a noté.

István Tarlós déclaré très heureux si “ce jeu est plus briserait,” parce qu’il pense qu’il est seulement jamais fournir la base et la possibilité: de rendre les rapports accessibles au public ködösíthetnek ceux «qui ont une motivation politique ou peut-être peur, riadtságból” ensemble, ils parlent , ils ont spéculé tentative d’établir des théories.

Je suis parmi ceux qui ont le plus envie d’être rendue publique dans le rapport.

Source: propeller.hu

Leave a Reply 281 megnézve, 1 alkalommal mai nap |