< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Kemény razzia volt az R33-ban

| Mobile | RSS

Kemény razzia volt az R33-ban

2017. február 20. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Kemény razzia volt az R33-ban

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál

Szombatról vasárnapra virradó éjjel rendőri razziát tartottak a budapesti R33 szórakozóhelyen. Szemtanúk szerint több rohamrendőr érkezett a IX. kerületi helyszínre, akik megszállták a helyet.
FRISSÍTÉS: A rendőrség lapunknak megerősítette, hogy azért tartottak ellenőrzést, mert felmerült a gyanú, hogy ott kábítószert árulnak. 48 főt állítottak elő bűncselekmény gyanúja miatt. 41 főt kábítószer birtoklás, 3 főt kereskedelem miatt. A kihallgatások után további 4 embert vettek őrizetbe.
Az R33 Facebook-oldalán a razziáról nem lehet olvasni, arról viszont igen, hogy a hétvégén történtek után hamarosan bezárják a szórakozóhelyet.
Konferencia az R-33-ban 2014 októberében
Konferencia az R-33-ban 2014 októberében
Fotó: Kovács Tamás
Az Index elérte az R33 ügyvezetőjét, Perecsényi Tibort, aki lapunknak megerősítette, hogy szombat éjjel valóban razzia történt. Elmondta, hogy az elmúlt években nem volt problémájuk a rendőrséggel, a most történtek után azonban kétséges, hogy újra kinyitnak-e. Mindenképpen terveznek több rendezvényt is, és egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor zárhat be a IX. kerületi underground kulturális központ.

A helyszínen tartózkodó névtelen forrásunk azt mondta, hogy komolyabb az anyagi kár az R33-ban, ahol számos ajtó megsérült.

forrás:index.hu

Leave a Reply 143 megnézve, 1 alkalommal mai nap |