< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Majka: “2017-ben ki a f…t érdekel, ha valaki cigány?”

| Mobile | RSS

Majka: “2017-ben ki a f…t érdekel, ha valaki cigány?”

2017. február 22. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Majka: “2017-ben ki a f…t érdekel, ha valaki cigány?”

Továbbra is forrnak az indulatok Tóth Gabi A Dalból való kiesését és Pápai Joci győzelmét követően, Majka szerint azonban műbalhé az egész. A műsorvezetőt leginkább az háborítja fel, ahogy az általa “műmagyarnak” titulált hőbörgők Pápai Joci származásán rugóznak.

A tény az, hogy ország nagyrésze büszke arra, hogy Pápai Joci dala megy az eurovízióra. Az indulók közül az emberek ezt szerették a legtöbben, ezért is szavaztak rá! Kit érdekel, hogy mit gondolnak egyes barmok, akik azt hiszik azért magyarok, mert a billentyűzetüket használva ráülnek az internet névtelen lovára, és hátrafelé nyilaznak? Tényleg 2017-ben hír még az, hogy valaki cigány, afro, meleg vagy zsidó? Ki a f…t érdekel?

– fakadt ki közösségi oldalán a rapper, aki őrjöngve ujjongott barátja győzelmét követően.

Majka szerint “patkányság”, hogy egyes lapok úgy állítják be a helyzetet, mintha Tóth Gabi zokon vette volna a vereségét.

Semmi baja Tóth Gabinak Pápai Jocival. Se Tóth Verának! És ezt mindenhol le is nyilatkozták. Akkor miért teszitek mindenhol címlapra, hogy “óriási balhé”, “Áll a bál”, “Tóth Gabi visszavág”..?? Nyilván nem szeret senki elveszteni egy versenyt, de miért kell azt a látszatot kelteni mintha ezt gyűlölet övezné?

forrás:propeller.hu

Leave a Reply 119 megnézve, 1 alkalommal mai nap |