< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: MSZP: a Fidesz a magyar családokon nyerészkedik((((( MSZP: ungherese Fidesz profittatori famiglie

| Mobile | RSS

MSZP: a Fidesz a magyar családokon nyerészkedik((((( MSZP: ungherese Fidesz profittatori famiglie

2017. május 17. | hozzászólás | Fecsegő hírek

MSZP: a Fidesz a magyar családokon nyerészkedi

Nem Brüsszel drágítja a rezsit, hanem a Fidesz. Európában az utóbbi két évben felére csökkent a gáz ára, de a kormány mégis ugyanazzal a drága tarifával adja a gázt a magyar embereknek. Ez pofátlan nyerészkedés – írja közleményében az MSZP.

A Fidesznek be kell fejeznie a nyerészkedő gázdrágítást! Nem Brüsszelt kell alaptalanul vádolni a rezsicsökkentés eltörlésével, hiszen a Fidesz miatt nálunk a legdrágább a gáz egész Európában! A Fidesz-kormány a magyar családok uzsorása, miattuk drágák a sárga csekkek, az így kicsalt pénzt pedig magukra költik. Az MSZP szerint, ha olcsó a gáz, akkor azt olcsón is kell adni! A Fidesz-kormány nem nyerészkedhet a magyar családokon! 2018-tól Botka László kormánya csökkenteni fogja a magyar családok kiadásait. Az MSZP azért dolgozik, hogy a Fidesz által ellopott pénzt visszaadja a magyar embereknek. A Fidesz leváltható, Magyarország megjavítható! – zárul a dokumentum.

forrás:népszava online.hu

MSZP: ungherese Fidesz profittatori famiglie

www.fecsego.eu notizie Good International

fecsego.eu logo

Bruxelles non è più costosi costi generali, ma Fidesz. L’Europa è caduto dei prezzi del gas negli ultimi due anni per la metà, ma il governo dà sempre la stessa tariffa del gas costosi al popolo ungherese. Questo sciacallaggio imperturbabile – comunicazione descrive il MSZP. Fidesz deve finire nel gázdrágítást redditizio! Bruxelles non devono inoltre ridurre indebitamente spese generali, eliminando la colpa, perché dal Fidesz per prenotare il gas più cara in Europa! Il governo Fidesz nelle famiglie usurai Ungheria, sono costosi per loro di controlli giallo, quindi di denaro evaso viene speso su se stessi. Secondo il Partito Socialista, se gas a buon mercato, deve essere a buon mercato anche! Il governo Fidesz non è nyerészkedhet famiglie ungheresi! 2018 governo Botka László taglierà la spesa famiglie ungheresi. Il Partito Socialista lavora per restituire il denaro rubato dalla Fidesz, il popolo ungherese. Fidesz ha votato fuori ufficio, Ungheria riparato! – conclude il documento.

 

Fonte: referendum online.hu

Leave a Reply 152 megnézve, 1 alkalommal mai nap |