< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: 2. Kisteleki Polgármesteri Hivatal förmedvénye – építőhatósági- csak 12 éven felülieknek ajánlott!

| Mobile | RSS

2. Kisteleki Polgármesteri Hivatal förmedvénye – építőhatósági- csak 12 éven felülieknek ajánlott!

2. Kisteleki Polgármesteri Hivatal förmedvénye – építőhatósági- csak 12 éven felülieknek ajánlott!

Ma felhívtam Kistelek jegyzőjét. Meglepetés ért, hisz egy férfi jelentkezett be. Fekete István Sándor tanácsnok az előző jegyző asszony nevét, aki gyeden van jelenleg- használva fel törvénytelenül az ő förmedvényének. hitelesítésére!

Kérem Fekete István Sándor ellen fegyelmi eljárás indítását “szándékos” törvénysértés miatt!

A levelét elküldtem a BM – nek.

Megkérdeztem egy ügyész, hogy így ilyen formában lehet írni egy „határozatot” levelet.
Meglepődött. Ez nem határozat, felkészületlen jogsértő magatartás. Azonnali hatállyal távoznia kell s felülvizsgálatot kell elrendelni.

A „vizsgálat” amit Bercsényi Lajos ellen folytatott le, az látvány cirkusz volt!! Ezzel megalázta Dr. Juhász Tünde Csongrád Megyei Kormányhivatal megbízottat, hisz Ő adta ki, utasításban, hogy a vizsgálatot a Kisteleki Járási Hivatal végezze el. Betartva a törvényi előírásokat!

Bercsényi Lajosnak – Baks- semmiféle engedélye, sem műszaki tervrajza, sem építési engedélye, sem közbiztonsági engedélye,sem katasztrófavédelmi, sem villanyszerelési engedélyeztetése sem tűzvédelmi előírási engedélye, sem ANTSZ, nem volt!!!

Ha 20 évvel ezelőtt sem volt, vagy tíz évvel ezelőtt sem volt, akkor most miért lenne.
Azonnali bontást kellett volna elrendelni és pénzbírságot!!!

A tisztességes eljárás a putri lebontása és a büntetés kiszabása lett volna!!!

Fekete Úr lejáratta a város polgármesterét, valamint a jó hírét, s kétségbe vonható az erkölcsi morál az önkormányzatnál.

Remélem a felülvizsgálati kérelmet tisztességesen, becsületesen objektívan fogják végezni és egy részletesebb, analizált helyszíni szemlét tartanak de nem egy személy, hanem egy hármas csoport!!

A falu többsége azonnali bontást igényel a többszörösen törvénysértő Bercsényivel szemben… ez lenne a minimális elvárás a Kisteleki polgármesteri hivatallal szemben, valamint az igazságszolgáltatás megcsonkítása miatt!

2017, június 06

Oláh István László
irodalmi díjas író, aranygyűrűs újságíró, tanár MDe

Leave a Reply 187 megnézve, 1 alkalommal mai nap |