< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Közélet, Nav / Blog article: NAV, avagy válasz a „sértődés” levelére! – lehet, hogy a következő levél a bosszú levele lesz, mivel nyilvánosságra hozom a NAV Iktatószám: 2202455210 számú leveléből egy-két részletet.

| Mobile | RSS

NAV, avagy válasz a „sértődés” levelére! – lehet, hogy a következő levél a bosszú levele lesz, mivel nyilvánosságra hozom a NAV Iktatószám: 2202455210 számú leveléből egy-két részletet.

NAV, avagy válasz a „sértődés” levelére! – lehet, hogy a következő levél a bosszú levele lesz, mivel nyilvánosságra hozom a NAV Iktatószám: 2202455210 számú leveléből egy-két részletet.

Nem értem. Minap kaptam egy levelet. Döbbentem olvastam. A tudat alatti énem mosolygott. Veszélyt nem jelezett.
Ügyszám: 22024433873

A közérdekű bejelentéseket tértivevényes levélben adtam fel a Baksi postán 2017 -06-06 08:17 perckor. A tértivevényt bármikor bemutatom.

Idézek a levelemből:
’ A bejelentés kronológiai sorrendje: 1 db 2017 május 11
2 db 2017 május 16
Továbbá csatoltam a bizonyítékokat is!!!

A levél zavaros. Hullámzik, mint nyáron a Tisza. Több közérdekű bejelentést tettem.

Oknyomozó újságíróként támogatom a kormányunk politikai- gazdasági- nemzetbiztonsági munkáját.- ezzel nem sértem meg a Csongrád megyei NAV érdekeit sem a munkáját, ami nem csak az ellenőrzésekben merül ki.

Idézet: második bekezdésből

„tartalma alapján NAV- on belül intézendő beadványának minősítettük. és a szükséges intézkedést megtettük”

Tisztelt Ügyintéző asszony!

Gondolom, igazat mondott! Ám, ha ön elvégezte az ellenőrzést, akkor miért nem kaptam meg Török József Sándorfalva Temesvári krt, 22 szám alatti autószerelő áfás számláját.

Én kifizettem 300.000 Ft munkadíjat, amiről nem kaptam számlát!!!

A számlában vártam az autókarosszéria vállalkozó áfás számláját, az autófényező számláját is, amit a munkadíjban fel kellett volna tételesen tüntetni. Nem is beszélve a vásárolt autóalkatrészek számlájáról!!! Azt gondolom, nem nekem kellene felsorolni az ellenőrzés permanens feltételeit.

Tisztelt asszonyom!

Én hogyan igényeljem vissza, valamint költségként hogyan számoljam el az adóbevallásomban!!! Milyen kontroll volt, ahol nem veszik észre az adócsalást…

A kimaradt közérdekű bejelentéseket meg menet közben a borítékból talán ellopta a mókus.

Az igazgatóság titkárságvezető asszonyával tudattam – 2017, 06 20- hogy megcsonkították a közérdekű bejelentéseket.

Egyszóval a „vizsgálat nem sikerült” mert a mókus közbe lépett.

Önöket védi a Tv. 2013.évi CLXV,,, tovább lehetőséget kapnak a „vizsgálat „ befejezésére, ha volt ha enm volt mese alapján 2003, évi XCII. törvény 53. 2016. évi XIII. törvény 9.

A levél utolsó előtti bekezdése:
Idézem:

„Ugyanakkor Némedi Varga Éva munkatársamat érintően tett kijelentéseit határozottan visszautasítom.”

A véleményemet nem vonom vissza! A vélemény vélemény nyilvánítás alkotmányos alapjogom, mint állampolgárként mint újságíróként. Én a tapasztalatom, ismertségünk alapján tettem. Kislánykora óta -3 éves volt- ismerem. Többit nem részletezem. Ha Évának vannak, velem problémái gerincesen írja le, s ne vegye igénybe dr. Makó András igazgató védelmét.

Az igazán furcsa habitus, hogy egy „vizsgálati” jegyzőkönyv aljára írja a NAV Csongrád megyei vezetője a kritikai véleményét.

Elvártam volna magyar állampolgárként, hogy egy külön levélben tájékoztasson a véleményéről, illetve kérdezzen meg, győződjön meg a vélemény igazság tartalmáról!

Várjak adó- ellenőrzést vagy “vizsgálatot”

Levelet kapja:

Tállai András adóügyekért felelős államtitkár
Tegnap beszéltem az államtitkár Úr titkárságával, aki javasolta a nyilvánosságot… avagy küldjem el az államtitkár Úrnak!

2017, 06 21

Oláh István László
író újságíró tanár MDe

Leave a Reply 373 megnézve, 1 alkalommal mai nap |