< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: Rémálom, avagy Lázár miniszter- Kovács államtitkár mélyrepülése a polgárok megalázása

| Mobile | RSS

Rémálom, avagy Lázár miniszter- Kovács államtitkár mélyrepülése a polgárok megalázása

Rémálom, avagy Lázár miniszter- Kovács államtitkár mélyrepülése a polgárok megalázása

Döbbenetes, hogy mire képesek a politikusaink. Személyesen gigantikusan csalódtam a fent nevezett politikusokban!

Onnan kezdeném, Búza Zsolt a nagyképű, öntelt, hazug Baksi faluvezető mélyrepülését Farkas Sándor Országgyűlési képviselő támogatja intenzíven a választóival szemben!!

Egyetlen egyszer sem szólalt fel a szavazói érdekében Bakson, a Baksi csatornázási pénzek visszafizetésében. Azt gondolta, hogy a személyes jelenléte elég lesz Búza védelmében!
A háborgó Baksiak „leültették a képviselőt s ordibálták add vissza a pénzünket s ne Búzát védd… Sándor némán leült. Őneki is vannak a vagyonnyilatkozatával nehézségei.

Szerkesztőségünk megtette a szükséges lépéseket a csatornázási pénzek miatt. Részletes levelet küldtem a fent nevezett politikusoknak.
Lázár Jánosnak nem volt elég hatvan nap a válaszadásra. Felszólítottam, hogy a törvény őrá is vonatkozik!

A telefonos megkeresés, a titkárnői kényszermagatartásáról már írtam! A sajtó osztálya nem továbbította a miniszternek küldött e- maileket!

Nem a Magyar nép érdekeit, kellene védelmezni? Nem megalázni kell a népet, hanem eljárásokat kell kezdeményezni azok a hivatalokkal, személyekkel szemben, akik másodrendű állampolgároknak tekintik a szavazóikat, a magyarokat s visszaélnek a politikai hatalmukkal!!!

Megér egy misét

Mikor megkaptam Kovács Államtitkár levelét, – Szabó Gyula színművész mesemondó jutott az eszembe – a semmit mondás nagy mestere ez az ember!

Becsomagolta egy szaloncukros papírba a nagy semmit. Mikor kibontottam nem volt benne az értelem. Mindenről írt csak a tényekről, a vizsgálatokról s annak lehetőségéről, illetve nem kaptunk határozatot! Ez már önmagában törvénytelen államtitkár Úr!!

Felhívtam a titkárságát dr. Bajcsai Brigittát, aki- nem tudta kapcsolni- szívélyesen továbbított egy helyettes államtitkárságra. (Szakmai és Koordinációs) Ott azt nyilatkozták nem hozzájuk tartozik, ám átirányítottak egy másik részleghez…én már hahotáztam magamban s lehet, hogy hangosan is.( Később, mikor letelt a kálváriám, visszahívtam Brigittát s finoman érzékeltem, nem vagyok felcsúti labda)

Ott beszéltem Szoboszlai Nikolettel, aki átpasszolt egy főosztályvezető helyettesnek, dr. Sarkadi Zitának. Próbáltam elmondani a Baksi ügyet. Közbevágott s kijelentette, hogy ez az ügy nem hozzá tartozik.

Ő, dr. Juhász Tünde ügyét „vizsgálta” s mindent rendben talált. Mikor kapta az egyenes kérdéseket, mindegyike lepörgött róla s gépiesen egy síkon nyöszörgött.

Csak az a bibi, főosztályvezető helyettes asszony, hogy Ön nem vizsgálta ki, nem nézte meg a bizonyítékokat, nem kereste fel a megadott oldalakat a www.fecsego.eu nemzetközi hírportálon, mivel, akkor kezdeményeznie kellett volna Dr. Kovács Zoltán államtitkárnál a törvénysértő kormánymegbízott asszony dr. Juhász Tünde leváltását. Ön inkább a választópolgárok megalázását vállalta fel!!! Ezt követően, a jogszabály ide vonatkozó passzusát ismételgette, mint egy felkészületlen diák.

Megszakítottam! – ismerem ezt a passzust. A lényege, hogy hoznak szándékosan egy rossz döntést – így védik ki a törvénytelenséget elkövető Tündét – s ha az ügyfél fellebbez, akkor ezt nyilatkoznák: – egyszer már vizsgáltam, még egyszer nem vagyok köteles, ám azt nem írja le, szándékos rossz döntést hoztam.

Mi ez, ha nem bűnpártolás…amit szabad a politikusoknak az börtönnel járhat az állampolgároknak? A magyar alkotmány nem mindenkire vonatkozik Magyarországon? A jogalkotó kivételt tett a magyar állampolgárok és a politikusok között?A hatalommal vissza lehet élni, ez is benne van a törvényben?
Közel 50 millió forinttal nem tud elszámolni Búza Zsolt faluvezető – Baksi csatornázási pénzzel,- s ráadásul nem is akarják visszafizetni az önrészeket 200 ezer forint+ a kamatok.
Ügyészségi határozat születet 2015 ben, hogy az év szeptemberig köteles visszafizetnie a lakosságnak. Ebben a képviselő-testület nem állt a polgárok oldalára. Őket egyesével kell levadászni.

Nekünk, ÁLLAMPOLGÁROKNAK is hiányzik egy ilyen védelmező jogszabály, – a politikusok ellen – ha elkapnának bennünket egy bűncselekmény elkövetésében.

Tudja, az én arcomról leégne a bőr, pláne, ha jogvégzett lennék. Az ilyen könnyelmű felelőtlen nyalós jogászoknak nincs helye a közéletben, pláne nincs helye a politikában, pláne nincs helye a minisztériumokban.

A csatornázási ügyet Vitályos Eszter államtitkár asszony adta tovább, ..Ő sem volt hajlandó vizsgálni a fent nevezett vitát, ami közel 2000 ezer ember érdekét szolgálná, Ő sem olvasta el a bizonyítékokat…nem is érdekelte, Ő sem a polgárok mellé állt, hanem védelmet nyújtott a hanyagságával a helyi valamint a lokális politikusoknak…
2017, július 04

Oláh István László
www.fecsego.eu nemzetközi hírportál tulajdonos-főszerkesztője, tanár MDe

A Demokratikus Koalíció Csongrád megyei 3 választókerület elnökségének kommunikációért felelős elnökségi tag

Leave a Reply 251 megnézve, 1 alkalommal mai nap |