< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Videót tett közzé Észak-Korea: 133 másodperc az eddigi legpusztítóbb rakétájuk kilövéséről

| Mobile | RSS

Videót tett közzé Észak-Korea: 133 másodperc az eddigi legpusztítóbb rakétájuk kilövéséről

2017. július 31. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Videót tett közzé Észak-Korea: 133 másodperc az eddigi legpusztítóbb rakétájuk kilövéséről

fecsego.eu logo

Isten áldja Magyarországot és óvja a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált


Észak-Korea pénteken újabb sikeres rakétatesztet hajtott végre. A számítások szerint ezzel a technológiával elérné az USA legtöbb nagyvárosát.

Pénteken ismét feltüzelte a nemzetközi diplomáciai hangulatot Észak-Korea, miután a rezsim újabb sikeres tesztet hajtott végre interkontinentális ballisztikus rakétéjával. A rakéta ismét a Japán-tengerbe csapódott.

Ahogy a legutóbbi, július elején kilőtt rakétáról, úgy erről is készült felvétel. A videót Észak-Korea állami televíziója közölte, amin egy ugyanolyan Hvaszon-14-es típusú rakéta kilövése látható, mint amit legutóbb lőttek ki. A 2 perc 13 másodperces videóban a rakéta megérkezése, felállítása és kilövése látható – utóbbi természetesen jó sok szögből.

A számítások szerint a rakéta mintegy 45 percen át repült, mielőtt becsapódott a tengerbe. Ez idő alatt mintegy 3000 km-es magasságot és mintegy 990 km-es távolságot ért el. Bár a Japán-tengerbe zuhant, a terület egyik szakértője, David Wright gyorselemzése szerint ez az interkontinentális ballisztikus rakéta az USA több nagyvárosát, például Los Angelest, Chicagót és New Yorkot is elérné.

forrás:hvg.hu

Leave a Reply 316 megnézve, 1 alkalommal mai nap |