< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: Baks szándékosan betart a NÉBIH-nek!

| Mobile | RSS

Baks szándékosan betart a NÉBIH-nek!

Baks szándékosan betart a NÉBIH-nek!

Furcsa, de igaz!

A nagyképű öntelt jegyzőnél senkinek nem lehet igaza. Szembe száll még a jó Istennel is, mivel Búza Zsolt faluvezető irányítása alatt tevékenykedik, illetve rombolja Baks lealázott, megszégyenített , megtépázott s megmaradt „hírnevét”!

Már nemcsak lokálisan, hanem globálisan is semmit mondóvá vált Búza alatt a saját faluja…a pénz mindenek felett.

Egyetlen egy birtokháborításról Veres – nem tud bemutatni egy vizsgálati jegyzőkönyvet, s határozatot! Azzal rémisztgeti a hiteltelen törvényőre a választópolgárokat, fizessenek be 3 ezer Ft-t ( s úgy is elbukja), mert Búza  gyerek csak fütyül.

A NÉBIH vel történő csatában alulmaradt Baks. A képviselő-testületnek kellene már ébredni, s számon kérni Búza gyereket, illetve oszlassa fel önmagát, mert ez s ebben formában nem működik!

Le kell váltani Búzát s elzavarni Veres Pétert! – aki azzal dicsekszik, hogy minden észrevétel a NÉBIH felé hozzá fog visszakerülni, s Ő nem fog intézkedni ( az önkormányzatra rálátó informátorunk jelezte), illetve senkitől nem fogja elfogadni a bejelentést. észrevételeket, ha nem jogilag van megírva!!!EJHA!

Tisztelt képviselő-testület!

Mikor fogják „képviselni a választópolgárok érdekeit. Mikor tettek szabálysértési eljárásokat a falujuk felemelkedése érdekében, mikor intézkedtek az adócsalók, a feketemunkások, a kontárok ellen s még sorolhatnám. Igazolt vizsgálati jegyzőkönyvekkel bizonyítva. Kronológiai sorrendben!!!

Meddig tűrik Veres Péter rosszindulatú, beképzelt, habitusát, aki lenézi a romákat, a szegényeket, a munkanélkülieket, s visszaél a jogi végzettségével, s ezzel kiemelten dicsekszik. (levelében ezt burkoltan jelezte felém is)

Nem tudta, hogy Bakson több roma család, roma honfitársaink élnek, akik becsületesek s segítőkészségük leírhatatlan! Tudod Veres, ezekkel az emberekkel beszélned kellene s megismerni Őket, mielőtt utálnád a roma embereket, akik keményen dolgoznak a megélhetésükért, ám erről talán többet tudna mondani a jellemtelen hazug Búza kölök!!!

Szerkesztőségünk a birtokháborítást csak észrevételként jelezte – ami valóban igaz- a rosszindulatú Veres Péter felé, aki lecsapta a nem látható labdát, s bekapta a legyet, a szúnyogot… a csapdába belépett s igazolta a rosszindulatát, valamint Búza utasításának tett eleget! /belső info)

Csodálkozom, hogy a Dr. Juhász Tünde kormánymegbízott asszony mért áll ki s mért védi ezt a gonosz nagyképű Veres Pétert,,, ám ez egy másik téma.

Remélem az Ő bukásával fellélegezhetnek a Csongrád megyei polgárok s megindulhat a kormányprogram támogatása, valamint az állampolgárok közérdekű bejelentéseinek tisztességes vizsgálatai! Reméljük, nem lesz több vizsgálat letiltva, nem lesznek a bizonyítékok „eltüntetve, eljárások indulhatnak a kontárok, az adócsalók ellen.

 

Fidesz!

Ha én lennék a kormánybiztos, nem támogatnám egyes országgyűlési képviselők barátainak előnyszerzésének kérelmeit! Az eljárások tisztaságát, az emberek becsületét , a kormányprogram védelmét fontosabbnak tartanám, mint egyes polgármesterek gyarapodásának védelmét a választópolgárokkal szemben.

Tisztelt NÉBIH!

A kormánymegbízott asszonynak nem érdemes továbbítani az állampolgárok segítségkérését,főleg a baksiakét..pl, birtokháborítás

Mindent lesimítanak mint nagymama a gyűrött ruhát, és lealázzák az észrevétel tevő állampolgárokat, pedig csak az alapjogaikkal AKARNAK élni!!
Nem szeretnének megbetegedni e két rosszindulatú, nagyképű Búza-Veres pár miatt, akik visszaélnek a hatalmukkal! Így is keményen dolgoznak a megélhetésükért…A képviselő-testülettől semmi nem várható, hisz benyaltak. Nem tudom milyen ízű…Ám én nem tenném!

A gyógyszerek kiváltása vagyont jelent – mindenkinek- ezeknek az embereknek. Búza-Veres páros – egészségügyet lejáratja s annak minisztériumának rendeleteit- e- lehetőséget veszik el a magyar állampolgároktól azzal, hogy szándékosan nem járnak el a parlagfű stb, irtása érdekében. Ezzel megfosszák a munkától s az éhezés posványába döntik az embereket!
A kormányprogrammal szembe mennek. Játszanak a parlamenti bizottságok határozataival!

Oláh István László

főszerkesztő tanár MDe/MC

a Demokratikus Koalíció Csongrád megye 3-as választó kerület elnökségének kommunikációért felelős elnökség tagja

Leave a Reply 511 megnézve, 1 alkalommal mai nap |