< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Katasztófavédelem, Közélet, Nav, Rendőrségi hírek / Blog article: Ezt kellene támogatnom…

| Mobile | RSS

Ezt kellene támogatnom…

Ezt kellene támogatnom…

A Csongrád Megyei RFK, a Csongrád Megyei kormányhivatal, s annak a Kisteleki Járási hivatalát, s munkaügyi központját, valamint a NAV, illetve Az általuk meggyőzött kis hivatalok vezetőit

Az összefonódás e jelenlegi politikában hatalmas méreteket ölt. A kis vezetők szeretnének hatalomba kerülni, maradni s ezért kénytelenek nyalni a magasabb beosztásúaknak, akiktől függenek! Ezeket az effektusokat már megismertük.

A hatalomhoz való ragaszkodás nagy zsebeket készített elő. Erről több média is írt, illetve a televíziók is tudósították élőképekkel a visszaéléseket. Példa rá hogyan beszélnek Mészáros Lőrinc gázszerelő – Farkas Flórián urak az újságírókkal… Miért? – biztos háttér áll mögöttük.

Ezek az emberek kormányváltás után el lesznek számoltatva, Mert ezt várják el Magyarország állampolgárai. Remélem észhez tér a választó polgár s a jövőben látja a felemelkedése reményét!

Az ellehetetlenítés egy kidolgozott tematikája

Többen is panaszkodnak ezekre a „hivatalokra” az állampolgárok. Utcán, buszon, orvosi rendelőkbe, vásárlás közben folyamatosan „politizálnak”! Mindenkinek van véleménye, vérmérséklettől, származástól, faj, bőrszíntől..stb. független. Ezeket a gondolatokat nem törvényi úton kell megsemmisíteni, jogszabályokkal próbálkozni valamint a hangadók gyökerét vízteleníteni! – hanem a vezetőket kellene ügyészség, bíróság – akiben személyesen maximálisan megbízom!) elé licitálni félelemtől mentesen;
(manifesztálódott, a közvéleményt egykoron lázban tartó megtévesztő fals információk világa. Így alakult ki századok óta az emberekben a félelem s annak megtartása. Miért? – mert féltek az uraktól s tudták, tapasztalták abban a közegben nem lehet igazságuk! Inkább elviselték a szégyent s a maguk módján visszavágtak. (fácianegra!)

Ezért is nem fordultak a hivatalok felé. Ők parasztok voltak, de azok is akik vizsgálták az ügyeiket! Visszaéltek a beosztásukkal s megdézsmálták a paraszt keservesen összekuporgatott kis vagyonkájukat. Most is ugyan ez van.

A főkapitány nem engedte vizsgálni B.L ügyét mert a szerkesztőségünk kérte. Nekünk amíg, Lukács lesz a Megyei főkapitány addig nem érdemes támogatni, segíteni a CSMRFK-t! Az osztályvezetői nem mertek intézkedni, ( belső forrásunk szerkesztő)! A főkapitányságon csak egyetlen ember adhat parancsot, s azt mindenkinek el kell fogadni, ha még az visszaélést jelent is! A bejelentésim vizsgálatához engedélyt kellett kérni a főkapitánytól, vagy jeleznie kellett! Mikor rákérdeztem a vizsgáló a plafonra nézett s bólogatott, abba az irányba s közben széttárta a karját, majd közölte a „vizsgálatról” s annak eredményéről nem adhat tájékoztatást???

Ez teljes törvénytelen! Mióta nem kap a delikvens határozatot, vagy értesítést a vizsgálat befejezéséről, illetve másolatot fizetés terhe mellett, oldalanként 100 Ft! Belső forrásunk jelezte, ha bármilyen bejelentés érkezik tőled, azt jelezni kell a főkapitány Úr felé!!!

Míg Lukács János lesz a főkapitány addig ne tegyél semmit, várd meg – hamarosan leváltják, nyugdíjazzák – a távozását. Ezt követően kérhetsz felülvizsgálati kérelmet! Többen leszereltek, vagy elmentek nyugdíjba, mert nem bírták elviselni a terrort ellened.

Teljesen látható volt a bejelentésed hibátlan s bizonyított. El kellett ferdíteni s félremagyarázni! Most a legutóbbi, amit sándorfalvi őrs vizsgált – önkényes gépkocsi lefoglalás-az kész kabaré. A megyén röhögő görcsöt kaptunk s fogadtunk… Hamarosan leváltják az őrsparancsnokot s a vizsgálót is! Laci van Katonai Ügyészség is!

A szegedi NAV ugyanebben a cipőben jár. a bizonyítékokat nem vette figyelembe. Az átadott adatokat egyszerűen a szemétkosárba tették! Török József sándorfalvi autószerelő röhög a markába. Számlát nem adott s a felső vezetés ezt elfogadta, csak azért, hogy neked ne legyen igazad! Egyébként Jól tetted, hogy írtál Tállai András adóügyi államtitkárnak, aki tisztakezű, szívű ember! De ne keseredj el, a barátaid meg fogják tenni a szükséges jogi lépéseket a visszaélésekről!

Inkább dr. Makó igazgató lejáratta magát- Lázárnak volt aljegyzője///. Belső információ alapján semmilyen vizsgálat nem indult török autószerelő ügyében s aki számlákat sem tudta bemutatni…az adócsalás pártolás végett azonnali hatállyal meg kell szüntetni a szegedi NAV felső-vezetőinek a munkaviszonyát!

A Megyei Kormányhivatalra rálátó forrásunk is egyetértett a rendőrségi infóval. Ott ugyan ez a folyamat játszódott le. Te nyíltan leírtad a www.fecsego.eu /közélet/főszerkesztő blog, NAV, Rendőrségi/Baksi igazságok oldala, s informátorunk jelezte, elküldted a Belügyminisztérium felé is. Ott is meg állt, de úgy tudjuk a belső vizsgálat elindult.

A katasztrófavédelem helyi igazgatója – dandártábornok – is parancsot teljesít. Nem engedték a vizsgálatot, illetve nem lehetett büntetést kiszabni B.L ellen, már több éve!Neked megint veszteni kellett. Az információnk alapján a felső vezetők- Budapest- ellen belső vizsgálatot kértél,,, elakad, mivel neked volt igazad,, a hazugság spirál elszakadt!

Elindult egy tisztítási folyamat ebben a körökben is.

A fejeknek hullani kell. A dandártábornoknak távozni kell erről a területről!Mire felér a miniszter Urakhoz, addig több ember fejét veszik.

Juhász Tünde nem való vezetőnek.

Lázár barátnéja, egy gimnáziumba jártak, Lukács is a barátok közé tartozott, hisz tudnod kell Hódmezővásárhelyi a fiú. Nem Juhász Tünde irányítja a kormányhivatalt, erről van tudomásod? A ciklusának így is úgy is vége lesz. Emlékszel, mikor kis beosztott volt a kormányhivatalba?

A bizonyítékokat előszeretettel eltünteti, s nem válaszol megkeresésekre,(!) Tudod ki áll mögötte? Lázár..de meddig, s mikor engedik el a kezét. Fegyelmivel muszáj lesz elzavarni s kitiltani a közéletből.

Szalai Gabriella Kistelek Járási hivatalvezető nem egyéniség, hazudik, hazudik, s szemrebbenés nélkül teljesíti Juhász parancsait. Muszáj lenne leváltani mielőtt összeomlik a hivatal ettől a gyenge képességű Szalaitól s elburjánzik a parlagfű, a korrupció..

A barátnője Csehek Ágnes munkaügyi központ vezetője Kistelek ugyan olyan jellemtelen, mint a Szalai Gabriella. A butaságukat Kisteleken a beosztásuk hatalmával próbálják palástolni.

Juhász Tünde szándékosan járatta le a két seggnyaló csajokat! Ha neki mennie kell, a rabszolgák sem maradhatnak!!

Szegedi értelmiség türelmetlenül várja a kormányváltást. Szegedet rendbe kell tenni s muszáj véráldozatot – követelni-, hozni. A felső vezetőséghez tartozók kapzsik hatalom s pénzéhesek. A nyelvük élvezetet jelenthet egyes digiknek, polgiknak!

A köztudat nagyobbacska része már ezt is döbbenettel fogadta.(imádják az írásaidat) Forszíroznak, egészséged megromlására törekszenek, törvényt szegnek, már ez sem jelent nekik élvezetet…A nyitott combok éjszakája számukra nem jelent semmit. a látvány már nem az igazi. (Váci Mihály: Még nem elég)

Utánozzák Orbán s a kormány beszédét.

Azonban nekik ez a magas fordulat nem megy!De mit akarsz elvárni tőlük Lacik-m
Lázárról tudható, hogy gigantikusan megerősödött anyagilag, s tudod honnan érkezett? Ő magyarázza az új mechanizmust (1968) próbálkozik a vallás adata lehetőségekkel, ám ezt nem megy neki… tudjuk a megkeresésedre nem válaszolt, ám tudható, a régi gimnazista társaknak nem lehet elengedni a kezüket s inkább vállalni fogja a későbbi elszámoltatást.

Laci!

Tudjuk Te az ízlelőbimbóiddal még nem tévedtél. Te nem cigányozol, nem zsidózol, Te tényekkel igazolod az állításaidat. Ezek a tények átsütnek az írásaidból s természetese a www.fecsego.eu oldalairól is sugároznak. Nem véletlen, hogy a nemzetközi hírportálod a világ legjobbjai között található. Ez nem talány, bárki olvashatja az olvasottságodat, mi úgy tudjuk – barátaid-Magyarországon Ti vagytok az egyetlenek, akik nyilvánossá teszitek az adatokat is. Na erre haragszanak a fenti személyek, hogy nem nyalta combok között, sem segget. A tudásodból, kitartásodból buldog természetedből jutottál el idáig. Gratula.

A gyáva, a sötétben bujkálók ne vállalkozzanak vezető szerepre!
Elégedjenek meg a szerény képességeikkel s a hangyászi nyelveikkel.

A fenti emberek egyedül szeretik játszani a társasjátékot, mert ott a dobókockával az élen mindig nyernek! A barátomnak, akinek annyi pénze volt, hogy teli sörös üvegekkel kuglizott. a fentiek meg isszák s elfogadják az ingyen söröket. Ebben csak az a ciki, hogy mikor leittasodnak szolgálati kocsival vitetik haza magukat a kocsmából s a szaunázás – másnaposság ellen- életörömeit élvezve! )X)

Szegeden több ilyen lelki károkozással, meg-lealázásokkal találkoztam a fent megnevezett hivatalok előtt. Megállítottam az embereket s kérdeztem… készségesen válaszoltak, s mindenki elmondta a maga véleményét a „vizsgálatról”. Nincs igazság Szegeden, sem az országban. (hamarosan megint kérdezzük a választókat szegeden. A főkapitány, kormánymegbízott asszony, katasztrófavédelem igazgatójáról, illetve Kisteleken a Járási hivatal vezetőjéről s kétes barátnőjéről, aki a munkaügyi központot vezeti szerkesztő)

-Most képzelje el- mondta egy 79 éves tanítónő-, ha szegeden így áll a rendőrség, a katasztrófavédelem, a kormánymegbízott asszony a vizsgálatokhoz, diszkriminál embereket, akkor mi lehet fent Pesten. Többen is panaszkodtak a kivételezés miatt, ami ott folyik. A barátoknak, haveroknak mindent szabad. Személyesen nem szeretem a rendőrséget. Nem bízom bennük. Hallomásból tudom, nagyon iszik a főkapitány. Annyi tolvaj, bűnözőkkel lepaktáló van köztük, a televízióból tudom

Ernő Bácsi véleménye:

Az állampolgári vélemények, hogy a hivatalok visszaélnek az emberek bizalmával. Pl, ha a haver odaszól, nem kérdezik a miérteket, hanem teljesítik azokat (!) s ezzel lealázzák a polgárokat! Ez a habitus a jelenlegi „vezetők” között fejlődő tendenciát mutat, főleg a fent nevezett intézményeknél. Akik e- jelenségeket megpróbálják tudatni, valamint a véleményeiket szeretnék megismertetni a közzel, akkor jön a rendőrségi torzió s a hivatalok zárnak.

Véleményem szerint a rendőrségnek nem szabad egyes embereknek, vállalkozóknak, pláne nem újságírókkal szemben elkövetett „büntettet” jelenteni. Az ott kialakított mechanizmusoknak nem a vizsgálat a cél, hanem a bejelentő ellehetetlenítése megalázása! – volt benne részem- Nem lett igazam ezeknél a hivataloknál, – szegény feleségem, mindig figyelmeztetett- inkább a törvénysértő oldalára álltak! Ez már a hetvenes években is igaz volt) , azok pedig jót röhögnek a markukba! Lukácsot jól ismerem, kiváló kézilabdás volt.

2017 október 1

Oláh István László
főszerkesztő
A Demokratikus Koalíció Csongrád megyei 3-as választókerületének kommunikációért felelős elnökségi tagja

Leave a Reply 420 megnézve, 1 alkalommal mai nap |