< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Botrány: Származása miatt vertek össze egy 10 éves kislányt))) Scandale: une fille de 10 ans a été battue pour son amour

| Mobile | RSS

Botrány: Származása miatt vertek össze egy 10 éves kislányt))) Scandale: une fille de 10 ans a été battue pour son amour

2017. október 9. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Botrány: Származása miatt vertek össze egy 10 éves kislányt

10 éves kislánnyal bántak el a saját osztálytársai, mert nem tetszett nekik a lány zsidó származása.

Antiszemita támadás áldozata lett egy 10 éves kislány Franciaországban, írja aDailyMail. A 10 éves lány 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett a bordái és gyomra környékénél, így szinte azonnal kórházba szállították. Jelenleg is lábadozik.

A szülők tajtékoznak a dühtől, ami alig lehet meglepő, hisz az iskola nem büntette meg a verésért felelős gyerekeket. Az anya jelentette az esetet a kifejezetten ilyen incidensekkel foglalkozó szervezetnek, a BNVCA-nak.

A kislányt hamarosan másik iskolába íratják át szülei.

fecsego.eu/atv.hu/blikk.hu

Scandale: une fille de 10 ans a été battue pour son amour

Leur fille de 10 ans a été traitée par ses camarades de classe parce qu’ils n’aimaient pas l’origine juive d’elle.

Une agresseur antisémite victime d’une fille de 10 ans en France, écrit sur DailyMail. La jeune fille de 10 ans a subi des blessures cicatrisées sur ses côtes et l’estomac pendant 8 jours, de sorte qu’elle a été hospitalisée presque immédiatement. Il se rétablit toujours.

Les parents luttent contre la colère, ce qui ne peut guère surprendre, puisque l’école n’a pas puni les enfants responsables du fléau. La mère a signalé l’incident à BNVCA, une organisation traitant spécifiquement de tels incidents.

La petite fille sera bientôt transférée dans une autre école par ses parents.

fecsego.eu/atv.hu/blikk.hu

 

Leave a Reply 78 megnézve, 1 alkalommal mai nap |