< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Kormánypárti abszurd: Semjén Zsolt hazaárulózza Navracsics Tibort

| Mobile | RSS

Kormánypárti abszurd: Semjén Zsolt hazaárulózza Navracsics Tibort

2017. október 19. | hozzászólás | Közélet

Kormánypárti abszurd: Semjén Zsolt hazaárulózza Navracsics Tibort

a www. fecsego.eu logója

Isten áldja Magyarországot s óvja a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált

Kormánypárti abszurd: Semjén Zsolt hazaárulózza Navracsics Tibort

Váratlan nézeteltérés alakult ki a Fideszben: egyesek sátánoznak, mások eltartják maguktól a „Soros-tervet”. Azonban a valódi veszély nem a pénzember felől, hanem belülről fenyegeti Európát – egy konzervatív kiáltvány szerint eltűnik a kultúránk, ha nem születnek gyerekek. A csütörtöki Heti Válasz címlapsztorija.

Abban nincs vita a jobboldalon, hogy Magyarország nem kér a multikulturalizmusból, a – nemzeti feloldódás előszobájának tekintett – migrációs nyitottságból, amelynek egyik legfőbb szószólója Soros György. A különbség ott mutatkozik, hogy egyesek szerint a pénzember cikkeiből kirajzolódik egy mesterterv, amelynek létrehozásán dolgozik az Európai Bizottság is, mások viszont távol tartanák magukat ettől az (összeesküvés-)elmélettől.

Ezért gyanúsította meg Semjén Zsolt hazaárulással Navracsics Tibor uniós biztost, és ezért igyekszik árnyaltabban beszélni a kérdésről a Navracsics, Gulyás Gergely vagy Martonyi János volt külügyminiszter alkotta „józanok koalíciója.”

De a leggonoszabb terv sem érne egy fabatkát sem, ha az európaiak bíznának magukban és megszületnének a civilizációnk fennmaradásához szükséges gyerekek. Ez a lényege annak a konzervatív kiáltványnak, melyet nemrég tettek közzé európai értelmiségiek – köztük a magyar Lánczi András.

 

Részletes háttér a Heti Válasz október 19-i számában, mely elektronikus formában a Digitalstandon is kapható.

Leave a Reply 94 megnézve, 1 alkalommal mai nap |