< Böngészés > Főoldal / Tudomány/gazdaság / Blog article: Itt a világ 1. számú élelmiszere infarktus, magas vérnyomás és magas koleszterin ellen!

| Mobile | RSS

Itt a világ 1. számú élelmiszere infarktus, magas vérnyomás és magas koleszterin ellen!

2017. október 25. | hozzászólás | Tudomány/gazdaság

Itt a világ 1. számú élelmiszere infarktus, magas vérnyomás és magas koleszterin ellen!

3

Szeretnéd tudni, mi a legegészségesebb étel a világon? Javasoljuk, hogy próbáld ki ezt a gyümölcsöt. Sok egészséges tulajdonsága van, amelyek képesek…

Szeretnéd tudni, mi a legegészségesebb étel a világon? Javasoljuk, hogy próbáld ki ezt a gyümölcsöt. Sok egészséges tulajdonsága van, amelyek képesek elmulasztani és megelőzni számos egészségügyi problémát, mint például a sztrók, a szívroham, a magas koleszterinszint és a magas vérnyomás.

A DATOLYA 8 EGÉSZSÉGÜGYI HATÁSA

Nagyon gazdag vasban
A datolya nagy mennyiségű vasat tartalmaz, ami különösen hasznos lehet azok számára, akik vérszegénységben szenvednek, különösen hasznos gyermekek és terhes nők számára. Elegendő fogyasztani 100 grammot naponta, amely 0,9 mg vasat jelent a szervezet számára. Ez mintegy 11% -a az ajánlott napi bevitelnek vasból. A vas jótékony hatással van a vörös vérsejtek és a hemoglobin szintjére, nő az oxigén szintje a vérben.

hasmenés megelőzésére
Nagy mennyiségű kálium van benne, amely nélkülözhetetlen ásványi anyag, hogy megakadályozzaa hasmenést, mivel megőrzi a bélflóra és a belek egészségét, serkenti a jótékony baktériumok szaporodását a belekben.

székrekedés ellen

Megnyugtatja a hasmenést, de a székrekedést is kezeli. Ehhez vízbe kell áztatni néhány szemet egész éjszakára, majd reggel meginni a jó emésztés érdekében. Enyhe hashajtó.

Szexuális vágy

Hogy visszatérjen a libidó, reggel áztass pár szem datolyát kecsketejbe, tegyél beke mézet és kardamom magot. Ez a keverék visszahozza a vágyat!

Gyógyítja a szívet

Áztass pár szem datolyát vízbe, majd reggel turmixold le őket. Idd meg a smoothie-t az egészséges szívért!

Fogyaszt

A datolya elveszi az éhségérzetet és olyan tápanyagokat tartalmaz, melyekkel gyorsabb a fogyás.

Leviszi a vérnyomást

5-6 datolya 80 g magnéziumot tartalmaz, mely értágító hatású. Kutatások igazolták, hogy 370 mg magnéziumra van szükség naponta a vérnyomás normalizálásához.

Látásjavító

A datolya tele van a szem egészségét biztosító vitaminokkal, van benne lutein, zeaxantin, melyek a retina és a makula számára is fontosak. Javítják a látást és megelőzik idős korban a makula degenerációt. – szupertanacsokblog.hu

hírújság.hu

Leave a Reply 360 megnézve, 1 alkalommal mai nap |