< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Orbán kirúgta, Amerikában munkát kapott a volt nagykövet)))) Orban a tiré, l’Amérique a été donné le travail par l’ancien ambassadeur

| Mobile | RSS

Orbán kirúgta, Amerikában munkát kapott a volt nagykövet)))) Orban a tiré, l’Amérique a été donné le travail par l’ancien ambassadeur

2017. október 26. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Orbán kirúgta, Amerikában munkát kapott a volt nagykövet

Colleen Bell és Szemerkényi Réka. FOTÓ: Molnár Ádám

Szemerkényi Réka, Magyarország volt washingtoni nagykövete lett szerdán a washingtoni Európai Politikai Elemzések Központja (CEPA) nevű intézet ügyvezető alelnöke.

Peter Doran, a közép-kelet-európai politikával és az amerikai-közép-európai kapcsolatokkal foglalkozó intézet új elnöke elmondta: a megbízatás hosszú távra szól.

Közölte: a volt nagykövet “Közép-Európa egyik vezető atlantista hangjaként megtestesíti a CEPA küldetését és vízióját”.

A kinevezésről szóló közleményben Larry Hirsch, a CEPA elnök-vezérigazgatója szintén Szemerkényi Réka “erőteljes atlantista elkötelezettségét” méltatta, és egyúttal kifejezte abbéli reményét, hogy továbbra is fáradhatatlanul dolgozik majd Európa és az Egyesült Államok “mélyebb, tartósabb kapcsolatának” elősegítésén. A közlemény kiemeli a többi között Szemerkényi szerepét az Egyesült Államok térségbeli szövetségesei közötti energiapolitikai együttműködés erősítésében.

forrás:népszava online.hu

Orban a tiré, l’Amérique a été donné le travail par l’ancien ambassadeur

Colleen Bell et Réka Szemerkényi. PHOTO: Adam Molnár

Szemerkényi Réka, était l’ambassadeur de Hongrie à Washington le mercredi a été nommé vice-président exécutif de l’Institut européen Centre d’analyse politique (LCPE) à Washington.

Peter Doran, le nouveau président de la politique d’Europe centrale et orientale et de l’Institut des relations américano-centro-européennes, a déclaré que le mandat était à long terme.

Il a dit que l’ancien ambassadeur incarne la mission et la vision de CEPA comme l’un des principaux atlantistes en Europe centrale.

La communication sur la nomination Larry Hirsch, le président-directeur général de la LCPE a également salué Szemerkényi Réka « engagement fort atlantistes » et a exprimé l’espoir qui continuera à travailler sans relâche « plus profond, plus durable relation » L’Europe et les États-Unis de promotion. La communication souligne le rôle de M. Szarkényi, entre autres, dans le renforcement de la coopération énergétique entre les alliés des États-Unis dans la région.

source: wordpress.com

Leave a Reply 86 megnézve, 1 alkalommal mai nap |