< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Megúszta a prostivádat Silvio Berlusconi

| Mobile | RSS

Megúszta a prostivádat Silvio Berlusconi

2017. október 28. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Megúszta a prostivádat Silvio Berlusconi

Berlusconi idősebb korában is rajongott a nőkért, villájában számos partit is tartott /Fotó: AFP

Berlusconi idősebb korában is rajongott a nőkért, villájában számos partit is tartott /Fotó: AFP
Ferenczi FruzsinaÚjságíró

ARCORE — Sorozatunkban a hatalom és a szex összekapcsolódásának történetét tárjuk fel. Silvio Berlusconi (81) volt olasz kormányfő botránya azzal kezdődött, hogy rajongani kezdett az akkor 17 éves modell, Noemi Letizia iránt.

Hirdetés

Felesége nem nézte jó szemmel érdeklődését, az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor 2009 nyarán Berlusconi drága ajándékokkal halmozta el 18. születésnapi buliján Letiziát. Neje, Veronica Lario (61) ekkor úgy döntött, elválik férjétől. – A válás mégsem viselte meg különösebben, hiszen alig egy évvel később már újabb fiatal nőre vetett szemet. Az akkor 17 éves Karima El Maroug, művésznevén Ruby 2010 februárjában volt először a Berlusconi-villában, ahol az ügyészségi telefonlehallgatások szerint legalább tizennégy alkalommal megfordult. A kiskorú lány ott is töltötte az éjszakákat, ez ágyazott meg Berlusconi – Ruby-perként elhíresült – botrányának. Az ügy azonban csak akkor robbant ki igazán, amikor a lányt lopásért letartóztatták Milánóban. Berlusconi odatelefonált a rendőrségre, azt állította, hogy Ruby Egyiptom akkori elnökének, Hoszni Mubaraknak az unokahúga, mire elengedték Karimát. Az eset nem maradt fű alatt, 2012-ben megkezdődött a hatalmas feltűnést keltő Ruby-per, melynek során Berlusconit kiskorú prostitúcióra való kényszerítésével és hatalommal való visszaéléssel vádolták.

A politikus a 17 éves Noemi Letiziával jött össze, válás lett az ügy vége /Fotó: AFP

– Nem vagyok prostituált. Ezt senki sem tudja bizonyítani – állította Ruby, ám ezt számos ismerőse megcáfolta.

– Fél Milánóval lefeküdt hat hónap alatt – mondta Barbara Guerra akkori valóságshow-sztár. Berlusconi is tagadta, hogy szexuális kapcsolata lett volna a lánnyal. – Sohasem fizettem meg nőt. Sohasem értettem, hogyan lehetséges szexuális kielégülés a hódítás öröme nélkül – nyilatkozta a politikus.

Ruby a rossz nyelvek szerint örömlányként dolgozott, ám ő ezt végig következetesen tagadta /Fotó: AFP

A milánói elsőfokú bíróság 2013-ban hét év börtönbüntetésre ítélte a politikust. Másodfokon azonban felmentették, mondván, Berlusconi nem tudta a lány korát. A legfelsőbb bíróság végül jogerősen is felmentette a volt olasz miniszterelnököt.

(Következik: Roman Polanski)

forrás:blikk.hu

Leave a Reply 110 megnézve, 1 alkalommal mai nap |