< Böngészés > Főoldal / Fogyasztóvédelem, főszerkesztő blogja, Nav, Rendőrségi hírek / Blog article: V.A Sándorfalva piaca az adócsalók, a feketézők mély bugyraiból törnek fel…a NAV- nak nem ajánljuk, mert, akkor megússzák

| Mobile | RSS

V.A Sándorfalva piaca az adócsalók, a feketézők mély bugyraiból törnek fel…a NAV- nak nem ajánljuk, mert, akkor megússzák

V.A Sándorfalva piaca az adócsalók, a feketézők mély bugyraiból törnek fel…a NAV- nak nem ajánljuk, mert, akkor megússzák

A www.fecsego.eu nemzetközi hírportál tovább folytatja a piaci adócsalók elleni vizsgálódást.

A mai napon Sándorfalva volt a célkeresztben. Az igaz, több bejelentés érkezett a helyi polgároktól, akik felhívták a figyelmet a piacon nyíltan adócsaló tevékenységekről pl, az édességárusukra.

Itt megemlítették meg a legnagyobb helyi adó- TB – járulékcsaló Török József autószerelőt, aki 25 év alatt egyetlen egyszer sem adózott, mivel az anyósa házában sutyiba szerelt. Abból a bevételből építette fel a több 10 milliós házát, visszafizette a svájci alapú hitelt, valamint meg tudta venni az Alkotmány utcában az 5 milliós telket a fodrászüzlettel együtt, ami után 50 ezer Ft –ot kap/havonta s épített rá 3,5 millióból egy műhelyet.

Jelenleg sem ad áfás számlát, sem nyugtat, és nem üti be a napi bevételét a pénztárgépbe. Naponta 8-10 autó várakozik a műhely udvarában….!

Hacsak, autónként 20 ezer Ft számolok, – napjainkban – ami nem sok! Egy hónap 26 munkanapból áll, mindent összevetve ez havi 520,000 ezer Ft, ami után Török József nem fizetett sem nem fizet, adót!

A NAV vezetője mentette ki, nehogy a szerkesztőségnek legyen igaza, ehhez a rendőrség is hozzájárult.  Török József 25 éve nem fizetett adót! Hamarosan műszaki vizsgáztatót nyit.

A be nem fizetett járulékok, adók s egyéb terhek be nem fizetése nem tűnt fel a Csongrád megyei NAV- nak?! Ez nem tűnik fel a NAV- nak hanem még fel is mentette az adócsalás ténye alól. Tudjátok miért? Hamarosan erről is tájékoztatom a nyájas olvasóinkat.

A rendőrség is felmentette,de tudjátok miért…erről is hamarosan tájékoztatlak benneteket!

Reggel 7 óra 11 percre értem ki Sándorfalva piacára. Tátongott a zöldséges placc. A földre leterített karton, illetve rongyokra tett áruféleségeket akartak értékesíteni. A piac baloldala tele volt románokkal, akik ruhát s egyéb termékeket, pl., műszaki cikkeket árulnak. A bejelentőnek igaza volt, a jegyszedő nem vette észre, hogy sem az asztalokon sem a földön, nem látott – kivétel a szerkesztőségünk asztalán- nyugtat, sem áfás számlát. Ergo: ellenőrzésről itt s ebben a formában nem beszélhetünk.

Ez a piac a Kiskunfélegyháza, Csongrád édestestvére. Ott is élvezik a paradicsom áldatlan állapotát! Magyarul adócsalásból élnek. Ráadásul gigantikusan jól!

Ezzel megkárosítsák az állami kincstárat. Ezek a bevételek több milliárdot jelentenének az Orbán kormánynak. De hát az összefonódások, uram-bátyám neked is jó adócsalást kívánunk.

A románoknak nincs is engedélye. Nincs lakcím kártyája, nincs adószáma..bruhahahaha!

 Dr. Makó András- NAV igazgatója- ekkor mi van. Ezeket az adócsalókat is megmenti, vagy kitünteti, mint Lépné Sóos Anita Baks alpolgármesterét?

Nem beszélve Török József a NAV egyik legnagyobb adócsalóját. A seggük alá viaszkos pelenkát adott, hogy könnyebben csúszkáljanak.

Talán Ön még szobrot is fog kapni – szégyen szobrot!! Nem az államtól, vagy dr. Lázár János Miniszter Urrtól – de még az is megeshet a hangyászoktól, akik mélyen benyaltak…

A cukorárus 11 méteren értékesítette az édességeket. Volt ott minden. A magyar termékek pl, a mikulások s a finomabb csokoládék egyáltalán nem mentek.

Képzeljétek el, megszámoltam a vevőit. Ráértem. 308 személy, család, magán emberek, nagytaták, nagymamák , fiatalok, gyermekek vásárolták degeszre magukat.

Reggel 7 órától 10 óráig nem volt neki s édesanyának megállás, aki ruhát árult a fia mellett. Néha be kellett segíteni, mert 10-15 vevő várakozott.

Egyes vásárlók nylon zacskóban vitték el a Milka csokoládé minden változatát, majd a capuccinók több változata kettő az egyben, három az egyben s még sorolhatnám. A finomabb desszertek, kiemelt tv reklámból ismert változatok, csak úgy repkedtek a levegőben s majd landoltak a szatyrokba.

Az őrölt, vagy a szemes kávékat, itt is kiemelném, hogy a Tcibó kávék darabszáma – egy zsugorfólia 12 db –ból áll- A vevők kettesével, hármasával tették a bevásárlószatyorba. 80 kg – ig számoltam  Egyetlen nyugtát sem állított ki a fiatalember, sem az anyja a ruhás pultnál.

Milka csokoládéból 5-10 darabnál kevesebben nem vettek. A csokoládé minden változatát vitték, mintha a világvége jönne el. Megszámoltam 30 karton állt üresen ,aminek a tartalma a capuccinóval volt tele., A nylon zsugorfólia –kávés-  megszámolhatatlanná vált számomra.

Makó András Úr!

Kíváncsi lennék: – ezek az „árusok” mennyi adót fizetnek évente – vagy ezeket az adócsalókat is felmenti? – a számlájuk alapján. Igaz nincs nyugta, sem számla.

Számoljunk!

Képzeljétek el, a Kiskunfélegyházi cukorkás 370 Ft –ért adta a 250 gr Tcibo kávét, a  csongrádi cukorkás 420 Ft-ért adta ugyanezt a kávét, A sándorfalvi pedig 400 Ft.- ért.

Mint már leírtam a nagykereskedők, – ahol az árusok vásárolnak –  422 Ft árt adják tovább nekik.HMM!

Az a kérdés a nagykeresek értékesítenek-e „jugoszláv” csokoládékat, pl., rizses, pionir változatokat…még sorolhatnám, de nem teszem…

Ez Makó Úr feladatai között lenne érdekes. Ha komolyan venné a NAV ezeket az ellenőrzéseket, már több 100 millió bevétellel gazdagodhatott volna a büdzsé.

Az Adóügyi államtitkárság válaszolt- kimentette Makó Urat, törvénytelenséget követett el Makó érdekében- a leveleimre, amire Makó Úr rangon alulinak tartott…

A NAV nincs egyedül. A Csongrád megyei kormányhivatal sem áll a helyén, s nem is akar vizsgálatot rendelni el a baksi segédmunkás ellen, aki mindent szerel, s súlyos idegbetegségekkel s egyéb még súlyosabb agyi problémával kezelik.

Tudjátok, miért nem akarják ezeket a milliós adócsalókat büntetni…később, illetve hamarosan nyilvánossá teszem. Remélem fejek fognak porba hullani. Nagy fejek, jó nagy fejek…

Ezeknél az adócsalóknál többségben vannak a vámterhes áruk. Mennyi vámot, áfát fizetnek az édes áruk után.

Makó András NAV igazgató Úr Csongrád megye!

Nagyon szívesen segíteném a NAV munkáját, illetve ezzel is támogatnám a kormányprogramot. Üljünk le s beszéljük meg a teendőinket!

Mikor veszi(tek már észre , NAV, kormányhivatal, rendőrség, járási hivatal, Munkaügyi központok, járási tiszti főorvos…stb. Ti nektek már nincs jövőtök. Az új Orbán kormány véleményem szerint nem számít rátok… Miért? – mert ti bizonyítottátok az alkalmatlanságotokat s a nyelvetek ez által megnőtt.

A politikusok nem szeretik ha tövig nyalnak, Ők a tisztességes munkát s a magyar polgárok érdekeit, becsületét…stb. tartják szem előtt, nem beszélve a fogyasztóvédelemről. Remélhetőleg gigantikus átalakulás várható miniszteri cserékkel.

Bízom dr. Orbán Viktor jelenlegi és következő Miniszterelnök Úrban. Az ilyen emberektől meg kell , – muszáj- szabadulni és az „érdemei” elismerése mellett nyugdíjba küldeni, vagy csak egyszerűen elzavarni Őket!

A kormány hitelessége ezeknek az embereknek távozását követeli a nép érdeke. Ti már kiégtetek. Ti a kapcsolataitokra alapoztok, pl.,. odaszóltok a havernak, hogy vasaljátok ki a bejelentőt. Ti bosszúállók vagytok. Nektek csak a pénz, ami számít… Az országban növekszik a szegénység, addig Ti dőzsöltök! Munkaidő alatt a szaunában áztatjátok a „töke…et,elvárjátok a vendéglátást, ebédekre jártok, meg WC szentelésre, meg kitüntettek adócsalókat…Megvédtek bűnözőket…

Lassan a magatok köré emelt évtizedes bástya le… fog…omlani…

Mikor veszitek már észre Ti levitézlett, elhasználódott sörös, boros kancsók vagytok, akiket nem ismernek el a saját beosztottjai. Nem akarják már teljesíteni a parancsaitokat, mivel törvénytelenek,(!) ám nem tudnak mit tenni, mivel a megélhetésük, a család biztonsága van veszélyben. Ti ezeket a félelmeket használjátok ki. Azonban voltak, lesznek, vannak olyanok, akik ezt a lealázást kibírják a választásokig!

A minisztériumoknak is kezd tele lenni a pelenkájuk. A szar egyre büdösebb.

2017, november 19

Oláh István László

főszerkesztő

Leave a Reply 441 megnézve, 1 alkalommal mai nap |