< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Nemzetek bemutatása egy középiskolás szemszögéből:

| Mobile | RSS

Nemzetek bemutatása egy középiskolás szemszögéből:

2017. november 27. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Zömében igaz (mondjuk a franciákat nem hinném büdösnek)! Japánban létezik rólam a CSILLAGBAN készült egyenruhás fotó, amin legalább öt japcsi ölelget. Jócskán zavart, hogy mind fiú volt. Nagyobb gond, hogy portrém alapján keresnek az Észak Koreaiak!

Egy barátom ajánlásával tettem közzé.Nyugdíjas BV alezredes

Nemzetek bemutatása egy középiskolás szemszögéből:

*Németek”

A németek olyanok, mint a vonalzó. Mindent kicentiznek,
élére állítanak, katonás fegyelemmel bírnak és még az otthonukban is katonás rend van. Meg sör folyik a csapból is. Sokan közülük az Alpokban élnek kis faházakban és kiválóan jódliznak. A hajuk elöl praktikus, hátul szép.

A világ összes strandján korán reggel ők foglalják el a legjobb napágyakat.Leégnek és nem lebarnulnak. A zokni-szandál kombóról nem tudnak leszokni.Hozzátenném, hogy egyes területeken a férfiak a pelenka elhagyásától kezdve 120 éves korukig gyopár mintás kantárral ellátott rövidnadrágban járnak, amitől teljesen infantilis benyomást keltenek.

*Olaszok*
Az olaszok hangosak, alacsonyak és sokat szexelnek, rengeteg órán át.

Folyton tésztát esznek, mindenkinek barna haja és barna szeme van, öregkorukra megnő a hasuk. Az olasz pasik macsók, előszeretettel flörtölnek és kihívóan nézik a nőket, mindenképpen jól öltözködnek.
Röviden: mindenkit megdugnának és isteni kávékat isznak.
Családszeretők, életük középpontja a családjuk, akikkel sok időt
töltenek együtt, és imádják a gyerekeket, még a férfiak is nekiállnak gügyögni az utcán. A nők katolikusok, a férfiak focibolondok, de mindkettőjükön egy csomó kereszt lóg.

*Franciák*

Ők az a nép, akik büdösek, nem fürdenek, borvirágos az
orruk és minden idegennel bunkók, azaz nem nézik jó szemmel,
ha valaki nem beszéli az ő nyelvüket. Nem hajlandóak angolul beszélni és örökké csigát meg mindenféle tengeri herkentyűt zabálnak.

Zűrzavaros gondolkodásúak, mindent mindenkinél jobban tudnak és
örökké vitáznak mindenen. Még egyedül, önmagukkal is képesek veszekedni.
Náluk minden nagyon drága, és egyébként is folyton a drága kávéházakban ülnek a drága és tökéletes – azaz egy számmal kisebb – ruháikban.

*Angolok*

Róluk több dolog is beugorhat egyszerre, az egyik, hogy
semmi mást nem esznek, csak húst, krumplit és babot, és hogy
egyáltalán nem tudnak főzni. Eleve rejtély, hogy hogyan maradnak
életben. Viszonylag nagy a fejük, mert egy szigeten szaporodnak már nagyon rég óta, és egyébként is rondák, fehér a bőrük, vörös a hajuk, a nők pedig kifejezetten csúnyák, formátlanok. Vértelenek, rossz szeretők, kimértek, udvariasak, távolságtartók, műmosolygók. Angol humoruk van, amit rajtuk kívül senki nem ért – talán még ők se, örökké sört meg whyskit isznak és foci huligánkodnak. Télen is trikót, rövid nadrágot és szandált hordanak, de mégsem fáznak meg.

*Skandinávok*

Nagyon nagyra nőnek, főleg a lányok. A nőknek nagy és gömbölyű mellük meg óriási fenekük van, tej szőkék és Ingridnek hívják őket. A pasik Olafok, és mindegyiknek viking őse van. Gyakorlatilag annyi sört meg vodkát tudnak meginni, amennyit csak akarnak és mindíg addig isznak, ameddig hulla részegek nem lesznek és télen mindenki Thaiföldre megy. +5 C fok felett szerintük minden víz meleg. Szaunában élnek. Európába csak egy pólóban utaznak, az is elég meleg nekik. Akiket nem Ingridnek vagy Olafnak hívnak, azoknak teljesen érthetetlen nevük van.

*Oroszok:*

Olcsó, vagy drága, de föltétlenül pacsuli kölniktől bűzlenek. Bunkók, arany meg fém fogaik vannak és megisszák az ablakmosó folyadékot is, ha mástól épp nem lehet berúgni, de többnyire van náluk pár kanna vodka, amit uborkával isznak. Viselkedni egyáltalán nem tudnak, hangosak, lökdösődnek, taposnak,tolakszanak és még a műanyag homárt is a tányérjukra rakják az “all inclusive” szállodákban. Ha turistáskodnak, nemcsak erről, de a rettenetesen izléstelen öltözködésükről és a vérvörös rúzsukról is fel lehet ismerni őket,ráadásul mindig seftelnek valamivel és szerintük minden nő egy ribanc.

*Amcsik*

Földünk minden lakója utálja, megveti, vagy éppen gyűlöli őket. Buták, sötétek, primitívek, azt sem tudják, hogy az Európa nevű ország nem határos a Párizs nevű országgal, mindenhova autóval járnak, még a WC-re is, van “drive-in” patikájuk, de még “drive-in” templomuk is. Csupa olyan kaját esznek, amitől már tízévesen is szívrohamot lehet kapni, mindenki dagadt, aki meg nem, azt Hollywoodba viszik és mutogatják a világnak.Ülnek az olajukon, tartalékolják, másokat meg leigáznak miatta és vígan pöfögnek tovább az autóikon a rohadékok.

*Görögök*
Minden görög csávó nősülni akar, de azonnal, és sok gyereket is akar, de rögvest! A mama imádatuk tényleg túlzás, már-már beteges. Persze ők is napbarnítottak, izmos testük van és csillogó bőrük. Karakteres, férfias arcuk, a női álom netovábbjai. Tényleg azt gondolják, hogy minden tőlük származik, az egész világegyetemet Görögországból eredeztetik.
Hangosak és lusták, későn kelnek, későn fekszenek. A nők halálra
dolgozzák magukat otthon, míg a férfiak játszanak a sarki tavernában. A csajok egy idő után nagy seggűek és szőrösek lesznek, fiatalnak gyönyörűek, de hamar ráncosodnak és gyorsan megvénülnek. Jókedvűek és életvidámak, vallásosak és nagyon babonások egyszerre. Minden szavuk és nevük -iszre végződik.

*Kínaiak*

A világon mindenhol ott vannak. Senki sem érti, hogy hogyan tudnak a világon mindenhol boldogúlni. Képesek halálra dolgozni magukat a mindenhol jelen levő kinai éttermeikben és üzleteikben. Nagyon segítik egymást külföldön.

Kicik, olcók, szárgák és Peszten náluk minden cak összá forint.

*Japánok*

Csak rizst, halat és olyan élő állatokat esznek, amik nyelés
közben bármikor megölhetnek téged. Agresszíven beszélnek egymással,rengetegen harakirit / seppukut követtek el már közülük, a többiek földrengésben vagy radioaktív sugárzásban halnak meg. Olvashatatlanul írnak, minden nagyon drága náluk, sokan vannak és icipici lakásokban élnek.

Rengeteget dolgoznak, öltönyben alszanak a metrón, külföldön meg olyanok, mint egy óvodás csoport. Ha nem lenne rajtuk hátizsák, orra buknának a rengeteg fényképezőgéptől és videokamerától, ráadásul mindenhol minden tetszik nekik, bármerre is utaznak és mindenhol mindent kibírnak.

*Magyarok*

Nagyon nem szeretik a szomszéd népeket és mélységesen lenézik a szőröstalpú románokat, a tótokat meg a rácokat. Zsigerből rasszisták, útálják a cigányokat, a négereket, az indiaiakat meg az arabokat. Nehezen viselik el a médiában okoskodó-fontoskodó libsiket.

Azt hiszik, hogy a magyarokkal mindíg ki volt és ki is lesz tólva amíg világ a világ. Nyelveket általában nem beszélnek, bizalmatlanok a külföldiekkel szemben és azt hiszik, hogy minden

külföldi az ő rovásukra akar meggazdagodni. Örökké panaszkodnak és mindenkire irigyek.

Ha külföldön élnek, akkor nagyon félnek egymástól, nem segítik egymást és nem szeretik, ha egy másik magyar is ugyanott dolgozik, ahol ők.

​​

Margaret Banhegyi
margaret.banhegyi@gmail.com
South Africa cell +27-83-407-1812 | +27-11-882-8750 |
Holland +31158890023

Leave a Reply 257 megnézve, 1 alkalommal mai nap |