< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Itt vannak a mai lezárások Budapesten, durva dugók várhatóak, az Árpád híd elesett

| Mobile | RSS

Itt vannak a mai lezárások Budapesten, durva dugók várhatóak, az Árpád híd elesett

2017. november 28. | hozzászólás | Közélet

Itt vannak a mai lezárások Budapesten, durva dugók várhatóak, az Árpád híd elesett

 

 

A kínai miniszterelnök látogatása és a Kína-Kelet-Közép-Európa (KKE) csúcstalálkozó miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapest több pontján ma is. A hétfőhöz hasonlóan dugók várhatók.A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint szerdáig lezárják

Lezárták a Pesti alsó rakpartot végig, illetve északi irányban a Március 15. tértől a Jászai Mari térig, az Apáczai Csere János utcát, a Váci utcát, a Piarista utcát kedden 22 óráig, a Lánchidat, a Széchenyi István teret, a József Attila utcát és a Dorottya utcát pedig szerdán 14 óráig.

Lezárják teljes hosszában a Pesti alsó rakpartot és a Közraktár utcát, illetve a Fővám tér–Csarnok tér–Imre utca–Mátyás utca–Lónyay utca–Boráros tér–Pesti alsó rakpart által határolt területet hétfőn 15 órától 22 óráig.

Szakaszos és időszakos lezárásra kell készülni:

– a Liszt Ferenc Repülőtér 2.–4-es főút–M0-ás autóút–M3-as autópálya fővárosi szakasza–Kacsóh Pongrác úti felüljáró–Kós Károly sétány–Hősök tere–Andrássy út–József Attila utca–Széchenyi István tér útvonalon vasárnap 14.30 és 16 óra között valamint 29-én, szerdán 9 óra és 11.30 között,

– a Széchenyi István tér–Lánchíd–Clark Ádám tér–Lánchíd utca–Ybl Miklós tér–Apród utca–Attila út–Dózsa György tér–Palota út–Dísz tér–Tárnok utca–Szentháromság tér–Fortuna utca–Országház utca útvonalon vasárnap 17 óra és 18.30 között valamint 19 óra és 20.30 között,

– hétfőn az Apáczai Csere János utca–Széchenyi István tér–József Attila utca–Andrássy út–Dózsa György út–Ajtósi Dürer sor–Stefánia út–Ifjúság útja útvonalon reggel 7 és 10.30 között,

– az Apáczai Csere János utca–Széchenyi István tér–Eötvös tér –Pesti alsó rakpart–Közraktár utcaútvonalon hétfőn 17.30 és 19 óra valamint 20 óra és 21.30 között.

Szakaszosan lezárás várható az Alkotmány utca–Bajcsy-Zsilinszky út–József Attila utca–Széchenyi István tér útvonalon kedden 14.30 és 16 óra illetve 19 óra és 20.30 között.

Szakaszos és időszakos lezárásra számíthatnak a Széchenyi tér–Lánchíd–Clark Ádám tér–Lánchíd utca–Ybl Miklós tér–Apród utca–Attila út–Dózsa György tér–Palota út–Dísz tér–Szent György utca–Szent György tér útvonalon szerdán 8.30-tól 10.15-ig.

A jelzett útvonalakon a keresztirányú forgalmat időnként megállítják. Az érintett BKK-járatokmódosított vagy rövidített útvonalon közlekednek.

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető utakon vasárnaptól szerdáig több alkalommal korlátozásra lehet számítani, ezért ajánlott a megszokottnál korábban elindulni.

Itt vannak a mai lezárások Budapesten, durva dugók várhatóak, az Árpád híd elesett

Az Inforádió kedden kora reggel arról számolt be, hogy megcsúszott és busznak ütközött egy autó az Árpád híd Pest felé vezető oldalán, a szigeti bejáró után. Nagy a torlódás.

Az Index szerint a hídon jég képződött, ez is megnehezítette a közlekedést.

A Budára vezető oldalon, a Népfürdő utca utáni részen, a belső sávban is történt egy baleset kora reggel.

(Inforádió/MTI/BKK)

 

forrás:propeller.hu

 

Leave a Reply 122 megnézve, 1 alkalommal mai nap |