< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: 56 EZER FORINTTAL KAPNAK TÖBBET A NYUGDÍJASOK JANUÁRTÓL! ITT VANNAK A PONTOS SZÁMOK – MUTATJUK MENNYIVEL EMELKEDNEK A NYUGDÍJAK 2018. JANUÁR 1-TŐL!

| Mobile | RSS

56 EZER FORINTTAL KAPNAK TÖBBET A NYUGDÍJASOK JANUÁRTÓL! ITT VANNAK A PONTOS SZÁMOK – MUTATJUK MENNYIVEL EMELKEDNEK A NYUGDÍJAK 2018. JANUÁR 1-TŐL!

2017. november 29. | hozzászólás | Fecsegő hírek

56 EZER FORINTTAL KAPNAK TÖBBET A NYUGDÍJASOK JANUÁRTÓL! ITT VANNAK A PONTOS SZÁMOK – MUTATJUK MENNYIVEL EMELKEDNEK A NYUGDÍJAK 2018. JANUÁR 1-TŐL!

A nyugdíjasok jelentős rész meég nem járt utána annak, hogy mekkora nyugdíjemelésre is számíthat 2018. január 1-től! Varga Mihály már hónapokkal eelőtt bejeentette a nyugdíjemelés számíit, mely szerint 2018. január 1-től a nyugdíjak 3 százalékkal emelkednek! Et valószínűleg szinte mindenki hallotta, sokan meg is jegyezték észben tartják!De valójában nem 3 százalékkal fognak emelkednia nyugdíjak a decembeeri nyugdíjhoz képest, hanem 4 száazalékkal, ugyanis novemberben a nyugdíjkorrekió miatt 1-%-os emelés jár mindne hónapra! Vagyis decemberre is, de decemberben nem emelt összgeű nyugdíjat utalnak, ugyanis azt a plusz 1%-ot már kifizették novemberben!Tehát ad decemberi nyugdíjemelés plusz 1%-át már januárban mindenki megkapja és emellé jön a bejelntett 3% vagyis 4%-os nyugdíjemléssel kell számolni januártól.Ez egy átlagos nyugdíjas életében havonta körülbelül 4600 – 4800 forintot jelent vagyis 55-58 ezer forintot éves szinten.

Az emelésre

a mezőgazdasági szövetkezeti öregségi, munkaképtelenségi és özvegyi járadékban, a mezőgazdasági szakszövetkezeti tagok növelt összegű öregségi, munkaképtelenségi és özvegyi járadékában, a korhatár előtti ellátásban, a szolgálati járandóságban, az átmeneti bányászjáradékban, a balettművészeti életjáradékban, a rokkantsági, illetve rehabilitációs ellátásban, a baleseti járadékban, a bányászok egészségkárosodási járadékában, a Magyar Alkotóművészeti Közalapítvány által folyósított ellátásokról szóló kormányrendelet alapján folyósított ellátásban, a polgármesterek közszolgálati járadékában, a honvédek jogállásáról szóló törvény szerinti kiegészítő rokkantsági támogatásban, valamint a honvédek jogállásáról, továbbá a rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos állományának szolgálati jogviszonyáról szóló törvények szerinti kiegészítő hozzátartozói támogatásban, fogyatékossági támogatásban részesülők is jogosultak, ha ellátásukat 2018. január 1-je előtti időponttól állapították meg, illetve folyósították.

forrás:Mindenegyben Blog

Leave a Reply 335 megnézve, 1 alkalommal mai nap |