Baukó Éva szexuális zaklatással vádolta meg Havas Henriket. Először csak név nélkül tette ki a történetet a Facebook oldalára, aztán néhány óra múlva meg is nevezte, kiről ír a bejegyzésében. Állítja, miatta siklott ki az élete.

„Van bennem düh, harag, de csillapodtak az érzéseim, ennek az egésznek már nyolc éve. Amikor tíz éve felkerültem Pestre, akkor egy tiszta, ártatlan lány voltam. Aztán nem sokkal később megismertem Havast. Többek közt miatta siklott ki az életem, ami miatt elkezdtem inni és pánikbeteg meg depressziós lettem. Nem tudtam egyről a kettőre jutni az életben. Én egyszer erről már beszéltem, még évekkel ezelőtt, de akkor senkit nem érdekelt. A mostani Marton- és Kerényi-ügy kapcsán feljöttek az élmények, és éreztem, hogy beszélnem kell erről. Érzem, hogy megkönnyebbültem, leesett egy nagy kő a szívemről. Félek attól, hogy beperel, de én igazat mondok” – mondta Baukó Éva az ügy kapcsán a Blikknek.

Havas Henrik röviden reagált. „Nem minősítem ezt az egészet. Sz..ok bele! Évike néha előjön ezzel a történettel, mondja a magáét. Én nem beszéltem vele, nem is fogok, azt pedig ugye nem képzeli, hogy annyit foglalkozom az üggyel, hogy perre vigyem?” – reagált.

forrás:168óra.hu