< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Katasztófavédelem, Nav, Rendőrségi hírek / Blog article: Tisztelt dr. Pintér Sándor Belügyminiszter Úr!

| Mobile | RSS

Tisztelt dr. Pintér Sándor Belügyminiszter Úr!

Tisztelt dr. Pintér Sándor Belügyminiszter Úr!

Küldtem Önnek egy e-mailt az ügyfélszolgálaton keresztül, s felhívtam a figyelmét Csongrád megyei vezetők-2017, 10. 05- több visszaéléseiről. Vártam a visszajelzését.

Mostanában gondoltam az Önnek küldött e-mailre.Közben kibontottam a logikai feladatot. Felismertem; – Önnek van igaza!

A „játék” nehézsége, s annak kezeléséhez volt-van egy út! Az pedig a türelem.

Vártam s a válasz megérkezett a  Baksi Hírmondón keresztül.

Dr. Lukács János dandártábornok a Csongrád Megyei RFK főkapitánya nyugdíjba ment!? A róla megírt cikkemet, 2018 januárban fogom megjelentetni!

  1. Juhász Tünde Csongrád Megyei Kormányhivatal kormánybiztosa „érdemei elismerése mellett” távozni fog a közéletből,- belső információ- ám egy tiszteletbeli ezredesi címmel!

Erről jut eszembe – én nem kaphatnék tiszteletbeli őrnagyi címet. Megdolgoztam érte! 1965- ben Hajós Lajos ezredes Úr felkészítésével- vezetésével a Csongrád Megyei Tűzoltóságnak a serdülő csapata megnyerte a magyar tűzoltók országos bajnokságot! Ezt tudom is bizonyítani!!! Tünde, mivel érdemelte ki az ezredesi címet…ha kell megmondom…!

Ma találtam a posta ládámban a Baksi Hírmondó 3. oldalán egy „cikket” aminek a címe: – Rangos elismerésben részesült két baksi polgárőr. Nevettem!

Ebben a cikkben megtalálhatja a Miniszter Úr a Csongrád megye „kedvenceit”!

Az utolsó bekezdésben felvillan, hogy ki , kik , s miért kapták az elismerést!

Tisztelt Miniszter Úr!

Ajánlom figyelmébe az elismeréseket adományozók – hivatalok- névsorát. Félelmetes, hogy a NAV Dél-Alföldi Regionális Adó Főigazgatósága – aki megpróbálkozott Lépné Sóos Anita, Baks alpolgármesterét „adócsalását” elsimítani s inkább kitüntették- mindenáron (!). Ez vizsgálatot érdemel!

A legjobb tudomásom szerint elindult egy vizsgálat csak nem a NAV részéről!

Valamint a Magyar Posta mindenre képes, – a hibáikat, a szándékos levélfelbontásokat- el nem ismernék, inkább meghazudtolják a bejelentőt-, hogy lealázza (ák(a magyar oknyomozó újságírók munkáját. A posta csak hazudik, csak hazudik, csak hazudik…Erről már tudomásom van a televízíon keresztül.

A faluvezető Búza Zsolt segédletével, aki a személyes adataimmal visszaél s visszaélt és tájékoztatta a megyei vezetőket! -sicc-

A teljesség igénye nélkül, Farkas Sándor országgyűlési képviselő fogja a kezét a baksi Búza faluvezetőnek- ez megér egy misét.Búza gyerek ezzel dicsekszik is faluszerte, így akar félelmet kialakítani a választópolgároknál..

Szalai Gabriella, a Kisteleki Járási hivatal vezetője, dr. Túrós András a-levitézlett rendőr- az Országos Polgárőr Szövetség elnöke. No komment!

Gulyás Zsolt r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány-helyettes , Mészáros Zoltán tü. ezredes gazdasági igazgató-helyettes,(személyen meglepődött a neveik láttán szerkesztő)

Kiss- Rigó László megyéspüspök, No komment! A baksiak úgy hívják a sült vért hagymával szerető

Batiz István a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség elnöke ( volt- „leszerelt” rendőr)

Mélyen tisztelt Dr. Pintér Sándor Belügyminiszter Úr

Segítségét kérem a mélyen tisztelt Miniszter Úrtól, mivel nem tudom, nem fogom fel, hogy egy ilyen „jelentéktelen” ügyhöz, miért van-volt szükség egyes levitézlett „vezetők” jelenlétére.

Miért nem indult vizsgálat dr. Juhász Tünde, dr. Szalai Gabriella, dr. Lukács János dandártábornok, a NAV  dr. Makó András igazgató ellen, illetve Szatmári Imre dandártábornok Katasztrófavédelem…

2017-12-17

Oláh István László

író,újságíró, tanár MDe/MA

 

Leave a Reply 474 megnézve, 1 alkalommal mai nap |