< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Katasztófavédelem, Nav, Rendőrségi hírek / Blog article: Nem is tudom, itt Csongrád megyében kinek…

| Mobile | RSS

Nem is tudom, itt Csongrád megyében kinek…

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál logója

 

Nem is tudom, itt Csongrád megyében kinek…

Juhász Tünde kormánymegbízott – Csongrád megye- ismételten hű maradt önmagához! Megint törvénysértésre „utasította a beosztottjait! A Hatósági- Törvényességi Főosztály jogászai nem vizsgálhatták a NÉBIH által átadott, valamint Veres Péter a jellemtelen sörpénzt követelő „állítólag” jegyző Bakson törvénysértéseit. Milyen jegyző az, aki kijelenti, hogy nem is fogja vizsgálni a birtokháborításokat, hiába is fizetem (ik) be a kijelölt pénzt

Búza a jellemtelen, nagyképű, öntelt…stb. faluvezető utasításait követi, ha birtokháborítás, vagy szabálysértési eljárás lefolytatását kérik a magyar állampolgárok. Nem lehet a baksi faluban semmiféle eljárást kezdeményezni, mivel a hazug Búza azonnal csirájában elfojtja a polgári kezdeményezést. Lásd a csatornázási pénzek vizsgálatáé, s mivel nem tud elszámolni több 10 millió Ft-al!!!

A hazugság. jellemtelenség királya, akkor nevet és sír, amikor akar. Megtehet, mivel a „barátja Farkas Sándor országgyűlési képviselő, akire állandóan hivatkozik. Farkas Úr a falugyűlésen közel 1710 ember szemébe hazudott. A választói kérdéseikre nem válaszolt. Leült, s mereven nézett maga elé. Kerületében nem szeretik a szavazói. Reméljük, nem jut be a parlamentbe.

Szégyenteljes volt számomra s a falu számára is. hogy karácsonyi képeslapokat küldött a választóinak. Megalázó.

Kedves Sándor barátom!

Nem egy jellemes ember vagy. Ez a személyes véleményem, s kiállok ez mellett!

Szerkesztőségünknek egyetlenegyszer sem küldtél tájékoztatót a fogadó óráidról!-  s nem tájékoztattad a választóidat sem! Nem vetted fel a kapcsolatot a helyi szerkesztőséggel. Ezáltal nem is voltál hajlandó leereszkedni a választóidhoz….Arc kellett hozzá, hogy képeslapokat küldtél…Megértem! A választások közelednek. Téged én személyesen nem tartalak alkalmasnak országgyűlési képviselőnek…Te a saját érdekeidet valamint a baksi Búza Zsolt aljas hazudozó  vagyonosodási érdekeit is.

Aki a baksi Búza Zsoltot védelmezi, s nem a választóit, ott súlyos belső visszaélések lehetnek…

Igen, térjünk vissza Juhász Tünde alkalmatlanságára! Ceterum censea!

Magas rangú informátorunk jelezte, őrjöngött, mikor tudomására jutott, hogy szerkesztőségünk nem sz—rt be. „Nem fogom teljesíteni ezeknek a szarháziaknak a kérését” amíg én leszek a főnök, ti azt teszitek amit én mondok”

A NÉBI felé  kötelező lesz elküldeni a  nem teljesített vizsgálatot – hazudni kell, hazudni kell- valamint a” sörpénzt” követelő Veres Péter hozzáállására,-a hazug gerinctelen Búza Zsolt érdeket képvisel- Verest azonnali hatállyal el kell zavarni Juhász Tündével együtt a közéletből!

Juhász Tünde permanens törvénysértéseit a Katasztrófavédelem vezérkara tiszteletbeli ezredes címmel jutalmazta!! Ez nem semmi!

A folyamatos diszkriminációi, jogsértései,pl, adócsalás pártolás, stb.,megér egy misét, vagy egy kőkemény minisztériumi vizsgálatot, persze csak akkor,ha

Törvényességi Főosztály – belső informátorunk jelezte) dadog, reszket az idegtől. A Főosztályvezető asszony várhatóan betegállományba fog menni,, Nem bírja(ják) elviselni Juhász Tünde terrorját a kormányhivatalban.  Feltehetőleg többen is távoznak a kormányhivatalból a nagyképű s a hatalommal visszaélő, pökhendi valamint a barátaival dicsekvő kormánymegbízott asszony miatt!!

Kérdem én, a magyar állampolgárok érdeke vagy Juhász Tünde, Veres Péter – Baks- Búza Zsolt, Makó András stb,.  kisded játékai érnek e többet a kormánynak. A kormány feladata, hogy biztosítsa az állampolgárainak a védelmét s az ellene készülő permanens támadásokat a jogszerűtlen intézkedéseket

A szavazók elvesztése igen komoly problémát okozhat Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak Csongrád megyében!

A mi szeretett megyénkben közel 500.000 ezer ember él s dolgozik. A jellembeli hiányosságokkal rendelkező Farkas Sándor országgyűlési képviselő Úr – 23 település- (Csongrád megye 3-as választókerület)reméljük a választókat még egyszer nem fogja becsapni, nem hisznek Önben.

A szavazok, meghatározhatják, hogy kivel akarják a 2018 –as évet elkezdeni.

Juhász Tünde, a baksi Veres Péter,Búza Zsolt a jellemtelen, hazug,valamint Makó András, Szalai Gabriella, s a többiek.

Hála Istennek Lukács János Főkapitányt „érdemei” elismerése mellett nyugdíjazták. Szeged fellélegzett, az égbolt megnyílt… reméljük, az igazság szele is eléri a Csongrád Megyei RFK épületét! Elkezdődhet a munka az erkölcsös, megalázott állampolgárok szakszerű védelme a bűnözőkkel szemben! Reméljük, megszűnik a megkülönböztetés (sek) !

Nagyon szívesen leülnék beszélni a kinevezett új Főkapitánnyal! (egy ideig média partnere voltam a CSMRFK- nak)

Búza Zsolt baksi faluvezető sorozatosan visszaél a személyes adataimmal. (magas rangú informátorunk jelezte, minden megyei vezetőnek elküldte az egészségügyi adataimat)

Ha eljárást kezdeményeznek Baks vagy annak képviselői ellen, akkor egy hatalmas bálat rendeznek,  – adományokból-s jól lakatják a „vizsgálókat”  lsd: Csongrád Megyei Mozgáskorlátozott Egyesület, aki ellen jelenleg is rendőrségi eljárás van folyamatban- (Magas rangú informátorunk jelezte)

100 fős zárt rendezvényt szervezett Búza Zsolt Bakson s tapsoltatta magát, (szilveszterkor)….Belépő csak  Búza Zsolt hazudozó engedéllyel. Az a kérdés, ki állta a közel 500 fős dinom-dánomot…hova könyvelték? Makó András Úr figyelem! Csak a tisztesség reménye miatt!

Vince asszony Hódi Gábor a jellemtelenek táborából, a Csongrád Megyei Mozgássérültek Egyesület “vezetői” panaszfelvételről nem készítettek jegyzőkönyvet! – Súlyos törvénysértés- Nekik megérte,  egy tányér bableves – hogy lealázzák a polgárt, aki tájékoztatta a  baksi Kecskemétiné visszaéléseiről! Már nem ez az első, amit elsimítottak Kecskemétiné ellen.Következik a II. rendőrségi vizsgálat!!!

A baksi postán is folyamatos visszaélési jelenségek vannak jelen – tapasztalat – amit a „magyarposta” nem akar elismerni, hanem megalázza a bejelentőt, és ezzel pöcegödörbe lökik a saját cégüket(!) Így hiteltelenné válnak. Ám ez nekik nem jelent semmit!

 

2018, január 02

Oláh István László

Író,újságíró-főszerkesztő  tanár MDe/MA

A Demokratikus Koalíció Csongrád megyei 3-as választókerületének kommunikációért felelős elnökség tagja

Leave a Reply 388 megnézve, 2 alkalommal mai nap |