< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, nébih, Rendőrségi hírek / Blog article: A kerítések leszakadva, kilyukadva, a kutyák – kóbor – járják a környéket

| Mobile | RSS

A kerítések leszakadva, kilyukadva, a kutyák – kóbor – járják a környéket

 

 

A kerítések leszakadva, kilyukadva, a kutyák – kóbor – járják a környéket

Csak röviden tájékoztatom a baksiakat. Hisz mindenki tudja, hogy az önkormányzat semmit nem tesz ebben az ügyben. Jelenleg is vizsgálat folyik a baksi önkormányzat ellen. A vizsgáló hivatal a Csongrád Megyei Kormányhivatal Törvényességi- Hatósági Főosztálya.

A törvénysértők névsora – Kolompárné Csurár Irén

Tábity Antalné ,.- maghalt- az új tulajdonosok nevét kérdezzétek meg a jegyzőtől!!!

  • Hőgyi Ferencné
  • Szilágyi Krisztián

 

Ezek a személyek több éve nem hajlandók a birtokháborítást megszüntetni…

Búza Zsolt faluvezető engedélyével történnek e – birtokháborítások! Ez ek az állítások több baksi ember véleményét tükrözik!

Szerkesztőségünk udvarába folyamatosan bejárt egy fekete kutya. Megsajnáltuk és etettük három hónapig. Ez az idő alatt hetente kétszer is feltettük hirdető táblára, hogy az elveszett kutya tulajdonosa a szerkesztőségünkben átveheti a kutyáját.

Ez a mai napig nem történt meg! Mi megszüntettük a kutyával a kapcsolatot. Továbbiakban a mai napig a szomszédasszony etette.

Most az a helyzet; – Megunta! – s kizárta. A kutya a megszokott lyukon ment volna át hozzá.

Továbbra is kérjük a kutya gazdáját, jelentkezzen.

A notórius törvénysértők, ha nem rendezik a kilyukadt, leszakadt kerítések állapotát, kártérítési pert indítunk az önkormányzat, illetve a fent megnevezett személyek ellen!

Oláh István László

főszerkesztő

kapják: Csongrád Megyei kormányhivatal Törvényességi-Hatósági Főosztály

– NÉBIH

– A jegyzői feladatok felülvizsgálati szakminisztérium

-oil-

komment /A kerítések leszakadva, kilyukadva, a kutyák – kóbor – járják a környéket/

Belső informátorunk jelezte, dr. Juhász Tünde kormánymegbízott nem engedélyezte – nem az első eset- a vizsgálatot a jellemtelen baksi önkormányzat ellen, sem a birtokháborítás lefolytatására (!) mivel a www.fecsego.eu nemzetközi hírportál a bejelentő. /ez így nem teljes, mivel a NÉBIH adta át vizsgálatra szerkesztő) A dacszövetség egyik tagja – HMVH- dr. Lukács János  főkapitányt “érdemei” elismerése mellett nyugdíjazták. (Ceterium censea (szerkesztő)

Ez a habitus szubjektív véleményem szerint a Fidesz és kormány ellenes magatartás,  mivel szembe megy  szándékosan a kormány politikai-gazdasági- társadalmi  programjával.

A cél világos… számomra. A Fidesz s a kormány megbuktatásán dolgoznak itt Csongrád megyében a háttérből. Érdekes, hogy a tagok Fideszen belül vannak.

Orbán Viktor Miniszterelnök Úr  tőled több figyelmet kérnénk – polgárok-, ami itt Csongrád megyei vezetők körében történik. A “vezetőknél”,  megalakult Dacszövetség” . (erről már írtam a dacszövetségről szerkesztő)

A választások már nyaldossák a talpunkat. Itt többen nem akarnak változásokat, sem a Fidesz győzelmét!

X

2018.01 05

 

Leave a Reply 365 megnézve, 1 alkalommal mai nap |