< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja / Blog article: komment /A kerítések leszakadva, kilyukadva, a kutyák – kóbor – járják a környéket/

| Mobile | RSS

komment /A kerítések leszakadva, kilyukadva, a kutyák – kóbor – járják a környéket/

komment

Belső informátorunk jelezte, dr. Juhász Tünde kormánymegbízott nem engedélyezte – nem az első eset- a vizsgálatot a jellemtelen baksi önkormányzat ellen, sem a birtokháborítás lefolytatására (!) mivel a www.fecsego.eu nemzetközi hírportál a bejelentő. /ez így nem teljes, mivel a NÉBIH adta át vizsgálatra szerkesztő) A dacszövetség egyik tagja – HMVH- dr. Lukács János  főkapitányt “érdemei” elismerése mellett nyugdíjazták. (Ceterium censea (szerkesztő)

Ez a habitus szubjektív véleményem szerint a Fidesz és kormány ellenes magatartás,  mivel szembe megy  szándékosan a kormány politikai-gazdasági- társadalmi  programjával.

A cél világos… számomra. A Fidesz s a kormány megbuktatásán dolgoznak itt Csongrád megyében a háttérből. Érdekes, hogy a tagok Fideszen belül vannak.

Orbán Viktor Miniszterelnök Úr  tőled több figyelmet kérnénk polgárok, ami itt Csongrád megyei vezetők körében történik. A “vezetőknél”,  megalakult Dacszövetség” . (erről már írtam a dacszövetségről szerkesztő)

A választások már nyaldossák a talpunkat. Itt többen nem akarnak változásokat, sem a Fidesz győzelmét!

X

Leave a Reply 236 megnézve, 1 alkalommal mai nap |