< Böngészés > Főoldal / Fogyasztóvédelem, főszerkesztő blogja, Nav, nébih / Blog article: A magyar fogyasztóvédelem s az állampolgárok le-megalázása Szegeden!

| Mobile | RSS

A magyar fogyasztóvédelem s az állampolgárok le-megalázása Szegeden!

A magyar fogyasztóvédelem s az állampolgárok le-megalázása Szegeden!

Több esetben írtam erről a területről, mint fogyasztóvédelmi szakújságíró, de a fogalom mára már eltűnt. A vásárlók érdekeit, védelmét senki nem képviseli. A Békéltető Testületeknek nincs szerepük…LSD Szeged. Ott az a lényeg hazudjanak s lerázzák a fogyasztói bejelentéseket, és ezzel megalázzák a tudatos állampolgárok panaszait. Dr. Juhász Tünde Dacszövetség vezetőségének a tagja) kormánymegbízott asszony permanensen vissza él a beosztásával s ezzel sárba tiporja a közérdekű, valamint a magyar állampolgár fogyasztóvédelmi védelmét.

Csongrád Megyében a fogyasztóvédelemnek semmi szerepe. Kétszínű emberek gyülekezete. A fogyasztók már nem is mennek a hivatalba, mivel segítséget nem kapnak. Nem szeretnék, hogy a hazug előadókat megzavarják a semmittevéstől. Ott csak kioktatást kapnak.

Képzeljétek el, én több alkalommal „élveztem” az előadók hanyag, felületes munkájukat. pl,. A Törvényességi, Hatósági előadók , – hogy miért veszik fel a munkabérüket, azt ők sem tudják. (Elég annyi, hogy elvégezték a jogi egyetemet szerkesztő) Engedélyt kell kérniük Juhász Tünde végtelen gonosz kormánymegbízottól, Csongrád Megye, ha állampolgári bejelentés érkezik. Engedi-e vagy nem, ez itt a kérdés! Ám előtte kiszaladnak a mezőre s hoznak szirmos virágot s tépkedni kezdik…szeret nem szeret, szeret nem szeret…

Ha törvénysértést akartam hallani, elmentem s bejelentést tettem, de előtte tájékoztattam a tudatos vásárlókat, úgy sem lesz eredménye- Mikor a baráti körömben elmeséltem a hogyanokat, s a miérteket..összeestek a röhögéstől!

Adhattunk kilós nagyságrendű bizonyítékokat! Eltüntették Juhász Tünde parancsára (belső informátorunk jelezte) A Hatósági Főosztályvezető asszony „sem semmi”. Jogászként nem teljesíteném a törvénysértési utasítást, hanem jelezném a szakmai felettes szervek felé a visszaélést ( Belügyminisztérium szerkesztő) Csalódtam végtelenül Dr. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszterben! Már ne,m először!

A Törvényességi Főosztály egyes alkalmazottai – jogászok- s a vezető habitusa egyszerűen megalázó az állampolgárok számára.

Ezzel nincsenek egyedül. lsd,. dr. Makó András NAV igazgató esete a rókával.

Azonban térjünk vissza a fogyasztóvédelem heterogén színpadára

Akik a kormány, illetve a minisztériumi rendeletek ellen dolgoznak, azok a ország érdekeit alázzák le s annak polgárait tapossák a sárba.

A fogyasztóvédelemnek – szubjektív vélemény-az az érdeke, hogy megvédje a törvénysértő vállalkozókat lásd, Somogy megyei fogyasztóvédelem, aki a Balaton zamárdi sütögető adócsalót húzta ki a szarból. Nem érdekli őket, hogy ezzel nemcsak a magyar fogyasztókat veszítik el, hanem a turizmusból való bevételeiket. A hírünk a világban a sereghajtó szinten van…De ezekről Ti is tudtok, mivel a sajtó napi szinten foglalkozik (zott) a pesti éttermek át… saival!

Kevés az ellenőr, sok a fóka.

A kereskedők mindent megpróbálnak a nyereség érdekében, még ha tisztességtelen haszonra tesznek szert is, illetve még veréssel is fenyegetik, s elkísérik a pénz automatához az áldozatukat…

Ez egy országos jelenség. A fogyasztók nincsenek biztonságban! Senki nem védi az érdekeiket. Kivagyunk téve egyes tesze- tosza, tedd ki hagy hűljön jogászoknak s gonosz Juhász Tündéknek, aki a gonosz mostoha szerepében villogtatja butaságát s kifejezi az utálatát az emberek felé.

E jellemtelen gonosz- makacs mostoha, aki egy pirosló almával megakarta mérgezni az ártatlan Hófehérkét. Szegény kislányt hiába védték a törpék. Még az volt a szerencse, hogy üvegkoporsóba rakták., Hapci hiába tüsszentgetett nem ébred fel a gyönyörű Hófehérke. Látjátok ez is fogyasztóvédelem.

Mert, ha odafigyeltek volna, az alma besorolására, – minőségi- ami rothadt volt, na ilyen termékeket árulnak egyes piacokon. Hála Istennek, ettől nem lehet megfulladni, hanem csak megbetegedni, s ezzel duplán veszik ki a zsebeitekből a pénz – (gyógyszerre) pl,. A banános Joe s a mandarin asszony kalandjai a törpékkel csak nem az erdőben, hanem a Csongrád megyei piacokon jelennek meg s nyugta nélkül dicsérik a napot s áldják a trehongya fogyasztóvédelmet és ikertestvérét azt adóhivatalt!! Nehogy már kimenjünk a piacra,,, egyébként is hideg van..

Kedves vásárlók!

Mindig figyeljetek az áru minőségére, besorolására, árára, s eredetére. Ha sérelem ér benneteket, ne menjetek dr. Makó András NAV igazgatóhoz, mert előtte bocsánatot muszáj kérnetek, a sajtós kisasszonytól, aki neki a hőn szeretett barátn”é”ja. Ha nem teszel eleget a kérésének,kivasal, ellehetetlenít, mint nagymama  a gyűrött ruhát! Akinek kebel barátja dr. Lázár…s legyen Hódmezővásárhelyi, akkor…aztán. minden mehet!

Dr. Juhász Tünde gonosz mostoha, a vasorrú bába, aki a kormányhivatal álságos vezetője, s nem szereti a törpéket, a szegény elesett embereket- hogy milyen családból származik)?) Arra is vigyázzatok, ne fogadjatok el tőle almát, ne nézzetek a szemébe. Mert mi9vel bűbájos.

Közben dúdoljátok ”almát eszem ropog a fogam alatt” na, ezt a dallamot nem szereti őgonoszsága! Őrjöng aljas terveket szövöget a budoárjában s közben rikácsolva énekli:

nem, nem, nem engedem,

 ezek a szegedi lények,nem emberek

Megérdemlik sorsukat,

a cél eltaposni s átvenni a hatalmat

káoszt kell csinálni, a kormányt leváltani

 

A törvénysértőknek ezen a területen van lehetőségük a megmenekülésre az adócsalás – fogyasztóvédelem területéről. Csak meg kell találni, kire vagy mire haragszanak az álságos vezetők (!) s – kérjétek meg, azokat az embereket – hogy jelentsen fel benneteket, az biztos siker, mert e- hivatalok nem fogják vizsgálni!!- hanem kitüntetik a tolvajokat, a szélhámosokat! – majd  sátáni kacajjal élvezik a  gonoszságukat. Az erdő vadjai már félnek a reflexektől (pavlovi gyakorlat szerkeszt) Galambpostával üzennek egymásnak, ám a galamb csak s kizárólag HMVH- i lehet!

Nyájas olvasóink!

A NÉBIH átadott a gonosz mostohának egy kötelező vizsgálatot birtokháborítás ügyben, amit a baksi Veres Péter nem akarta vizsgálni, inkább törvény sértett.. “lökd ide a sört”!

A mostoha , aki megmérgezte Hófehérkét nem engedélyezte a vizsgálatot.

A beadás  -a felvett jegyzőkönyv- időpontja: 2017 november 21 –én 14 óra 39 perc.

A mai napig nem kaptunk hírt a vizsgálatról… A Törvény kimondja, a határidő 30 nap! Ha ne talán a „vizsgálat’ elhúzódna, akkor a bejelentő felé jelezni kell a vizsgálat meghosszabbításának idejét

Ez a mai napig a Csongrád Megyei Kormányhivatal Törvényességi- Hatósági Főosztálya nem tették meg…

Törpék figyelem!

Most Ti fogtok következni, mivel a törpék a bányában dolgoznak…

2018-01-10

-oil-

Leave a Reply 492 megnézve, 1 alkalommal mai nap |