< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: 107.kormányinfó margójára, avagy a baksi csatornázási pénzek lenyúlása

| Mobile | RSS

107.kormányinfó margójára, avagy a baksi csatornázási pénzek lenyúlása

  1. kormányinfó margójára, avagy a baksi csatornázási pénzek lenyúlása

Nagyon vártam ezt a kormányinfót! Várható volt egy „összecsapás” Kovács-Lázár, illetve Lázár- Kovács kormányszóvívó, s Miniszter Úr kettős ellen.

Az újságírói bevezetés lassú, ám tapinthatóvá tette a feszültséget. A publicisták nem hagyták magukat. Lázár a rejtelmes, kissé fölényes, lekezelő, arcjátékai lassabbak voltak, azonban beszédesebbé váltak. Habitusa már nem a régi. A kollégák nem engedték, hogy Lázár erőltetett stílusával belenyomja a szót Isten templomába! Többen  nem engedték, s visszaszólogattak a nagyvezérnek, aki nehezen tűrte!

Számtalan női újságíró nem állt le Lázár János közbeszólásaikkor, hanem folytatta a véleménynyilvánítás adta lehetőséget. A miniszter Úr erőlködött. Látszott, sarokba szorult s kezdett visszaélni a beosztásával, a hanga emelkedett, mint a lufi. Kovács Zoltán kormányszóvivő ekkor közbelépett…

Mindenkinek van kedves városa Lázár János miniszter Úr. Nekem Szeged!

A migránskérdések heterogén dinamikája feltörülte Kovács kormányszóvivőt s Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter Urakat!  A szavak páternoszter megjelenési események ziláltak a mellekben. Nem engedték a sajtómunkatársai a lekezelő gúnyos ( személyes vélemény, szerkesztő) habitust. Lázár miniszter Úr arcán látszottak az indulatok… Felmerült az OLAF vizsgálata  Orbán veje ellen. Erre nem válaszolt, illetve kitért. Több ilyen s hasonló kemény kérdések elől Kovács Zoltán kormányszóvivő mentette ki a miniszter Urat! Mind a ketten próbálkoztak sértő mosollyal elhárítani a vezető női újságírókat a kérdések adta lehetőségeiktől,akik nem engedték magukat azok permanensen folytatták a kérdés özönöket. A kormányszóvivő elvette a „szót” s felkérte a következő kérdezőt!

A kőrkérdések gyűrője egyre kevesebb levegőt biztosított a teremben egyeseknek.

Pintér Sándor Belügyminiszter Úr tegnapi sajtótájékoztatóján dinamikusnak s  őszintének látszott. Többen is idéztek a válaszaiból, ami nem egyezett Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter Úr válaszaival.

Egyszóval forrt a levegő!

Miniszter Úr olyan kijelentést tett, Ő mindenkinek válaszol, aki kérdez s ír neki.

Mélyen tisztelt Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter Úr!

Szerkesztőségünk a www.fecsego.eu nemzetközi hírportál nem is egyszer küldött Önnek e- mailt illetve levelet a baksi csatornázási pénzek visszaéléseiről…

A mai napig nem válaszolt! Becsapott 1700 polgárt és szavazót.Ezzel nem egyedül volt!

Kovács Zoltán kormányszóvivő írt egy semmitmondó levelet

Vitályos Eszter EU államtitkár asszony nem tett semmit…

Nem sorolom tovább a közszereplőket, mivel a bábák között elveszett a baba meg a pénz, meg az Önök szavazata!

Tisztelt Miniszter Úr!

Figyelmébe ajánlom a www.fecsego.eu/baksi igazságok oldala/főszerkesztő blog tartalmat. Itt megtalálja a Miniszter Úrnak írt panaszleveleket, amire nem kaptunk választ! (segítségét előre is köszönöm 1700 ember nevében  szerkesztő)

Nagyon szívesen válaszolok a kérdéseire, s szeretném meghívni Baksra; – de Önnel ne jöjjön Farkas Sándor országgyűlési képviselő Úr! A választóit becsapta, cserben hagyta!

Nemcsak HMVH- nek kell fejlődni, hanem a 3156 falunak s 19 megyei városnak  s a többieknek is, hisz itt “is” emberek laknak!

 

Oláh István László

író, újságíró,főszerkesztő, tanár MDe/MA

A Demokratikus Koalíció Csongrád megyei 3-as választókerületi elnökség kommunikációért felelős elnökség tagja

2018-01-18

 

Leave a Reply 267 megnézve, 1 alkalommal mai nap |