< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Feljelentés lett Gyurcsány leleplező videójából

| Mobile | RSS

Feljelentés lett Gyurcsány leleplező videójából

2018. január 22. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Feljelentés lett Gyurcsány leleplező videójából

Gyurcsány Ferenc a héten azt mutatta be, hogy a határ mellett némely magyarországi településre tömegesen jelentenek be ukránokat, akik kiemelt magyar nyugdíjat kaphatnak az államtól. Most a DK nyíregyházi képviselőjelöltje feljelentést tett az ügyben.

Feljelentés lett Gyurcsány leleplező videójából

Helmeczy László, a DK nyíregyházi képviselőjelöltje a kialakult helyzet miatt pénteken feljelentést tett közokirat-hamisítás, költségvetési csalás, választás rendje elleni bűncselekmény és hivatali visszaélés alapos gyanúja miatt a Legfőbb Ügyészségen.

“Lássuk mit lép és mit nem Polt Péter az ukrán nyugdíj biznisz ügyében!”

– írja a DK elnöke, Facebook oldalán.

Gyurcsány Ferencnek a héten készített videóját néhány nap alatt közel másfél millióan nézték meg. A film szerint akadnak olyan viskók, ahova 200 ukránt is bejelentenek, akik sosem éltek, sosem dolgoztak Magyarországon, még a nyelvünket sem beszélik. Ők hamis papírokkal igazolnak maguknak ukrán munkaviszonyt, amire itthon akár 300 ezer forintos nyugdíjat is kaphatnak.

Gyurcsány szerint ez fideszes szavazatvásárlás, amely mögött okirathamisítás és csalás bűncselekménye húzódik meg, mivel állítása szerint ezek az emberek, ha szól nekik a polgármester, mennek szavazni.

fecsego.eu)atv.hu

Leave a Reply 100 megnézve, 1 alkalommal mai nap |