< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Stop Soros: “nem hiszem, hogy van olyan tisztességes bíró, aki ezt alkamazná”))) Stop Soros: “Je ne pense pas qu’il y ait un juge juste qui puisse faire ça”

| Mobile | RSS

Stop Soros: “nem hiszem, hogy van olyan tisztességes bíró, aki ezt alkamazná”))) Stop Soros: “Je ne pense pas qu’il y ait un juge juste qui puisse faire ça”

2018. január 22. | hozzászólás | Fecsegő hírek

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál logója

Stop Soros: “nem hiszem, hogy van olyan tisztességes bíró, aki ezt alkamazná”

Az elsők között vonatkozhat majd Soros Györgyre a távoltartási végzés, ha a parlament elfogadja a Stop Soros törvényjavaslatot- erről Rogán Antal beszélt a Kossuth Rádióban. Az általunk megkérdezett szakértők és politikusok szerint a törvénytervezet szembe megy az európai és a hazai jogszabályokkal is.

“A törvénycsomag az emberek akaratát tükrözi, ezzel szeretnék távoltartani a migráció támogatóit” – így érvelt Rogán Antal a Kossuth Rádióban. “A magyar kormánynak, a magyar hatóságoknak természetesen van listája azokról a szervezetekről, akik ilyen tevékenységet végeznek”- tette hozzá.

Rogán kilátásba helyezte: ha az érintettek nem vallanak önmagukra, akkor a hatóságok az ügyészséget kérik fel a vizsgálatra. Szerinte Soros György is a távol tartandók körébe tartozik.

“Hogyha ezt a törvényt a magyar Országgyűlés elfogadja, akkor azt hiszem, senkit nem fog meglepetésként érni, hogy az elsők között, akire a távoltartási végzés megszületik, ott lesz Soros György, már amennyiben nem hagyja abba” – folytatta a miniszter.

A Helsinki Bizottság szerint a jogszabály ezer sebből vérzik. Tóth Balázs, a szervezet munkatárs azt mondta: “Nem hiszem, hogy van olyan tisztességes bíró, aki ezt a jogszabályt alkalmazná, és nem Alkotmánybírósághoz küldi előzetes normakontrollra. Úgyhogy, én nem tartok attól, hogy ennek ténylegesen lenne következménye”- tette hozzá.

fecsego.eu/atv.hu

 

Stop Soros: “Je ne pense pas qu’il y ait un juge juste qui puisse faire ça”

Parmi les premiers, l’ordonnance de révision de György Soros pourrait être appliquée si le parlement acceptait le projet de loi Stop Serial par Antal Rogán à la radio Kossuth. Selon nos experts et politiciens, le projet de loi va à l’encontre de la législation européenne et nationale.

“Le paquet législatif reflète la volonté du peuple, alors ils veulent éloigner les partisans de la migration”, a déclaré Antal Rogán dans Kossuth Radio. “Le gouvernement hongrois, les autorités hongroises, bien sûr, ont une liste des organisations qui font cela”, at-il ajouté.

Il a souligné avec hésitation: si les personnes concernées ne se confessent pas à elles-mêmes, alors les autorités demanderont à l’accusation d’enquêter. Il croit que György Soros appartient à la lointaine.

“Si cette loi est adoptée par le Parlement hongrois, je ne pense pas que quiconque s’étonnera que György Soros soit parmi les premiers à qui le nouveau procès sera prononcé, il sera là s’il ne s’arrête pas”, a poursuivi le ministre.

Selon le Comité d’Helsinki, la législation saigne de mille os. Balázs Tóth, un associé d’organisation, a déclaré: “Je ne pense pas qu’il y ait un juge équitable qui appliquerait cette loi et ne l’enverrait pas à un tribunal constitutionnel pour un contrôle standard préalable, donc je ne crains pas que cela en soit la conséquence”.

fecsego.eu/atv.hu

Leave a Reply 115 megnézve, 1 alkalommal mai nap |