< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: A kormány támogatásával érkeztek szíriai menekültek

| Mobile | RSS

A kormány támogatásával érkeztek szíriai menekültek

2018. január 31. | hozzászólás | Közélet
SUBOTICA, SERBIA – MARCH 23 : A Syrian family waits next to the border gate, after they were selected to claim asylum in Hungary at  the Kelebija border crossing , Subotica, Serbia on March 23,2017. Omar Marques / Anadolu Agency

A kormány támogatásával érkeztek szíriai menekültek

A Kalunba Nonprofit Kft. 80,3 millió forintot kapott a belügyminisztériumtól egy úgynevezett „nemzeti áttelepítési programra” még 2015-ben, egy évvel később pedig ennek értékelésére további közel egymilliót kaptak, írja a Magyar Nemzet.

Az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának szóvivője a lapnak elmondta, hogy ez az áttelepítési program teljes mértékben állami volt, a Bevándorlási Hivatal munkatársai fogadták az érkező menekülteket a reptéren, akiket egy már menedéket adó országból, Libanonból, Törökországból vagy Jordániából telepítették át hazánkba.

Budapest, 2017. november 12.
Gulyás Gergely, a Fidesz parlamenti frakcióvezetõje, a Fidesz alelnöke felszólal a Fidesz XXVII., tisztújító kongresszusán a budapesti Hungexpón 2017. november 12-én.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Befogadott a kormány 1300 menekültet, de nem akar róluk beszélni a parlamentben

A Fidesz frakcióvezetője, Gulyás Gergely még mond pár szót, aztán eloldalog, mert minek beszélni egy ilyen témáról ugye.

Az eljárás keretében húsz szíriai menekültet telepítettek át hazánkba.

A cég honlapján az olvasható, hogy

2015 májusában a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatallal kötött szerződés keretében áttelepített menekültek integrációjának támogatásáért feleltünk.

Kiemelt kép: Omar Marques / Anadolu 

forrás:hír24.hu

Leave a Reply 611 megnézve, 1 alkalommal mai nap |