< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Óvodásoknak kellett hallgatniuk Simicskót, Szél Bernadett teljesen kiakadt

| Mobile | RSS

Óvodásoknak kellett hallgatniuk Simicskót, Szél Bernadett teljesen kiakadt

2018. február 15. | hozzászólás | Közélet

Óvodásoknak kellett hallgatniuk Simicskót, Szél Bernadett teljesen kiakadt

„Hogy kerül a honvédelmi miniszter az óvodába?! Mit keres ott? Az óvodákban, iskolákban egy szempont van, és az a szempont a gyermekekről szól. Nem a politikusokról” – kelt ki a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében Szél Bernadett.

Simicskó István, Újbuda fideszes országgyűlési képviselője ugyanis a közösségi oldalon büszkélkedett azzal, hogy több mint 50 millió forintból korszerűsítették a Napsugár Óvodát Őrmezőn. „A felújítás során sor került a homlokzat utólagos hőszigetelésére, a lapos tető hő- és vízszigetelésére, illetve a műanyag nyílászárók cseréjére” – sorolta.

De itt nem állt meg a honvédelmi miniszter: a közzétett fotókról ugyanis kiderült, hogy az említett intézményben kiültették az óvodásokat a politikussal szembe.

Szél Bernadett azt kérte a minisztertől, válaszoljon arra, miben és hogyan segíti a kisgyermekek fejlődését, hogy a magyar kormány hadügyekért felelős tagját kell hallgatniuk, valamint hogy „kinek az érdeke ez a kutyakomédia”.

A feliratkozással beleegyezik abba, hogy a Magyar Nemzettől hírlevelet vagy cikkeinkről szóló üzenetet kapjon postafiókjába. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.

„Elfogadhatatlan, hogy a gyermekek érdekei bármilyen tekintetben is hátrasorolódjanak, nincs az a politikus és nincs az a kampány, amiben ez elfogadható lenne” – szögezte le.

Szél Bernadett azt írta, törvényjavaslatot nyújt be annak érdekében, hogy a gyermekekkel ne mehessen tovább „ez a csúfság”, és házszabálytól való eltérést kezdeményez annak érdekében, hogy már a kampányban kötelező legyen betartani „a tisztelt politikusoknak a minimumot”.

„Tegye oda magát a Fidesz, ha valóban tenni akar a gyermekekért. Van ez olyan fontos, mint a stop soros!” – fogalmazott.

Simicskó Facebook-bejegyzését elsőként a 444.hu szúrta ki, és a portál kiemelte: bár a miniszter nem írt róla, a korszerűsítés EU-s támogatásból valósulhatott meg.

forrás:mno.hu

Leave a Reply 107 megnézve, 1 alkalommal mai nap |