< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: Csongrád Megyei Kormányhivatal Törvényességi Főosztály Szeged Hiv. szám:2017.november 21. 14óra 39 perc Tárgy: bejelentés Ügyintéző: dr. Kecskés Tamás (ügyintéző), dr. Koréh Zoltán (ügyintéző)

| Mobile | RSS

Csongrád Megyei Kormányhivatal Törvényességi Főosztály Szeged Hiv. szám:2017.november 21. 14óra 39 perc Tárgy: bejelentés Ügyintéző: dr. Kecskés Tamás (ügyintéző), dr. Koréh Zoltán (ügyintéző)

Csongrád Megyei Kormányhivatal

Törvényességi Főosztály

Szeged

Hiv. szám:2017.november 21. 14óra 39 perc

Tárgy: bejelentés

Ügyintéző: dr. Kecskés Tamás (ügyintéző), dr. Koréh Zoltán (ügyintéző)

 

Felülvizsgálati kérelem

 

Telefonbeszélgetésünkre hivatkozva leírom az észrevételeimet a határozatukban leírtakra

Úgy gondolom, azt hiszem, hogy Önök szándékosan rossz határozatot hoztak, azért, ha fellebbezés történik, akkor hivatkozhatnak: – egyszer már „vizsgáltuk”…ecetera

A határozatuknak semmi köze nincs a bejelentéshez! Önök parancsot teljesítettek, (belső információ)

Belerúgtak a NÉBIH kérésébe, – nemcsak Önök, hanem Baks önkormányzata is – ,ami az állampolgár érdekeit, egészségét, s biztonságát, emberi méltóságát jelentette volna! Egymást védik az állampolgárral szemben!

Tisztelt Osztályvezető asszony!

A kerítésről egy árva mukkot sem írt! Az óta még jobban romlott a helyzet, mivel a leszakadt, kilyukadt kerítéseken – két hátsó szomszéd- permanensen kóbor kutyák tömege jár át a magánterületünkre!  Ha megharapnak a kutyák, netán amputálni kell a lábamat, akkor Önöket + Baks önkormányzatát perlem több tíz milliós kártérítésre, illetve életjáradékra!

Baksi önkormányzat még egyetlen egyszer sem járt el birtokháborítás ügyben a polgárok életminőségének javítása érdekében! (pl., parlagfű s egyéb gyomnövények)

Bercsényi Lajos „dossziéját” újra meg kellene nyitni, s átnézni a bizonyítékokat, amit át adtam dr. Kecskés- dr. Koréh ügyintéző uraknak, illetve dr. Juhász Tünde tiszteletbeli ezredesnek?

Jogszabályokkal segítettem az ügyintéző uraknak, s megmutattam az Egészségügyért Felelős Államtitkárság levelét s annak tartalmat ebben az ügyben!!!

Magyarország Alaptörvénye

SZABADSÁG ÉS FELELŐSSÉG

 

 

XXIV. cikk(1)

Mindenkinek joga van ahhoz, hogy ügyeit a hatóságok részrehajlás nélkül, tisztességes módon és ésszerű határidőn belül intézzék. A hatóságok törvényben meghatározottak szerint kötelesek döntéseiket indokolni.

 

XXV. cikk

Mindenkinek joga van ahhoz, hogy egyedül vagy másokkal együtt, írásban kérelemmel, panasszal vagy javaslattal forduljon bármely közhatalmat gyakorló szervhez

2018, február 16

Oláh István László

író,újságíró, tanár MDe/MA

6768 Baks Váradi utca 16

 

Leave a Reply 353 megnézve, 2 alkalommal mai nap |