< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Soros György olyan leleplező videót tett közzé Orbánról, ami eldöntheti a választásokat (1. oldal)

| Mobile | RSS

Soros György olyan leleplező videót tett közzé Orbánról, ami eldöntheti a választásokat (1. oldal)

2018. február 17. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Soros György olyan leleplező videót tett közzé Orbánról, ami eldöntheti a választásokat (1. oldal)

 <iframe width=”573″ height=”515″ src=”https://www.youtube.com/embed/HjNTCd2_n6U” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

Videót tett közzé Soros György, aki így kíván reagálni az őt ért vádakra, támadásokra és hadjáratra, amit a Fidesz kormány nagyjából 2 éve folyamatosan, egyre erősebben folytat ellene. “Soros György a jelenlegi magyarországi helyzetről” című felvételen Soros arról beszél, hogy hosszú ideig kapcsolatban állt Orbán Viktorral és a “Bibós fiúkkal”. Évek óta nem találkoztak a miniszterelnökkel, mert szerinte;

“A KAPCSOLATUNK MEGROMLOTT, MERT Ő MEGROMLOTT.”

Soros elmondta, nyilvánvaló, hogy Orbán és köre “maffiállamot épített ki”, melyben a magyar emberek kenyere az elnyomás és a gyűlölet, a hazugság, és az apátia.

“MAGYARORSZÁGOT KIHASZNÁLJA, ELNYOMJA AZOKAT, AKIK ELLENZÉKBEN VANNAK”

Soros azt mondja, Orbánék kihasználják a vezető pozíciójukat arra, hogy hatalmukat megtartva meggazdagodjanak. 

“Ez az ellentéte annak, amit mi akartunk elősegíteni. Elvi ellentétek vannak köztünk, amit nem lehet áthidalni. Nekem nincs személyes ellentétem. Elvi ellentétem van. A rendszerét ellenzem”, mondja Soros.

Orbán egykori mentora szerint alapítványát, és a magyar civil társadalmat Orbán “ki akarja írtani”. Bár ő személyesen ebből nem érez semmit, hiszen “Orbán nem ér el hozzá”, de kiemelt figyelemmel kíséri a magyarországi aktualitásokat.

“MEGÍTÉLÉSEM SZERINT MOST A RENDSZER JOBBAN ELNYOMJA AZ EMBEREKET, MINT AZ OROSZ MEGSZÁLLÁS ALATT. OTT SIKERESEBBEN TUDTUK TÁMOGATNI A TÁRSADALMAT AHHOZ, HOGY INFORMÁCIÓT ÉS SEGÍTSÉGET KAPJANAK.”

Itt a teljes riport első része:

Egy másik videójában a magyarországi támogatásairól beszél.

Elmondja, hogy az egész 1984-ben kezdődött, ekkor vették fel a kapcsolatot az ellenzéki Fidesszel, ekkor jelentek meg a komolyan vehető demokratikus törekvések, és Soros alapítványa ezt kívánta támogatni. Elmondta, hogy a kommunista rendszerrel jobban együtt lehetett működni, mint ma Orbán rendszerével.

A második rész itt:

 

S bár szerinte az emberek már elfelejtették, de szerinte emlékezetes, mennyit segített a demokratizálódásban a magyaroknak:

Akkor hozzáférhetetlen és méregdrága fénymásológépekkel támogatta szerveződő ellenzéket, de a kilencvenes években például alapítványai ingyen tejet adtak a gyerekeknek.

A harmadik videón gyerekkori emlékeiről, szüleiről beszél, és arról, hogy az ország sokáig fagyott volt. Nem voltak változások egészen a rendszerváltásig. Aztán minden kinyílt. Majd így folytatja:

“MOST IS VANNAK VÁLTOZÁSOK, CSAK NEM JÓK. OTT VAN PÉLDÁUL A VÁR, AZ ORBÁN CSINÁL MAGÁNAK EGY PALOTÁT, AMI KEVÉSBÉ SZIMPATIKUS NEKEM”

forrás:mindenegybenblog.hu milyen

A harmadik videó itt:

Leave a Reply 130 megnézve, 1 alkalommal mai nap |