< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Már le is adta az aláírásokat Czeglédy, aki a börtönből indul a választáson

| Mobile | RSS

Már le is adta az aláírásokat Czeglédy, aki a börtönből indul a választáson

2018. február 21. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Már le is adta az aláírásokat Czeglédy, aki a börtönből indul a választáson

Sikerült összegyűjtenie és már le is adta az országgyűlési választáson való részvételhez szükséges aláírásokat a csalás gyanúja miatt előzetesben ülő Czeglédy Csaba – tudta meg a hvg.hu. Ha nyilvántartásba veszik, akkor függetlenként indul a választáson – és nem mellesleg kijöhet a börtönből.

Választás 2018

Február 17-én hivatalosan is elkezdődött az április 8-ra kiírt parlamenti választás kampánya. Ebben a hét hétben a hvg.hu beszámol minden eseményről, amely a választók döntését befolyásolhatja, pörög a kamuméterünk, ott leszünk a nagy csaták helyszínén, és úgy általában: megmutatjuk, milyen Magyarországon szavazunk 2018 tavaszán.

Az előzetesben ülő Czeglédy Csaba nevében szerdán leadták a helyi választási irodánál az összegyűjtött ajánlóíveket, egészen pontosan 721 darabot – tudtuk meg a politikushoz közel álló, névtelenséget kérő forrásból. Így ha van is benn duplikáció vagy elrontott aláírás, akkor is meglehet az induláshoz szükséges 500 ajánlás.

Az aláírásgyűjtést február 19-én kezdték meg, és állítólag nem volt nehéz dolguk, több szombathelyi választó maga jelentkezett az egykori szocialista politikus családjánál, hogy aláírásukkal támogatnák a csalással meggyanúsított Czeglédy-t.

Az atv.hu számolt be arról, hogy Czeglédy független jelöltként ringbe szállna az országgyűlési képviselőségéért, miközben már kilenc iskolaszövet ügyében, mintegy 6,3 milliárd forintos vagyoni hátrány okozása miatt folyik eljárás az egykori szocialista politikus ellen.

Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája legutóbb december 13-án hosszabbította meg három hónappal előzetes letartóztatását. Czeglédy azt reméli, hogy képviselőjelöltté válásával kikerül az előzetesből, és “így folytathatja a munkáját a szombathelyiekért”.

A helyi szocialista jelölt magánemberkémagánemberként

Már le is adta az aláírásokat Czeglédy, aki a börtönből indul a választáson

 

Leave a Reply 135 megnézve, 1 alkalommal mai nap |