< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Bayert megfenyegették, hogy Dragunov mesterlövészpuskával agyonlövik a Békemeneten

| Mobile | RSS

Bayert megfenyegették, hogy Dragunov mesterlövészpuskával agyonlövik a Békemeneten

2018. március 12. | hozzászólás | Közélet
Budapest, 2016. szeptember 30.
Bayer Zsolt publicista a Fidelitas országos választmányának ülésén a fõvárosi Aranytíz Kultúrházban 2016. szeptember 30-án.
MTI Fotó: Balogh Zoltán

Bayert megfenyegették, hogy Dragunov mesterlövészpuskával agyonlövik a Békemeneten

Bayer Zsolt a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában beszélt arról, hogy számít provokációra a március 15-i Békemeneten, de nem ülnek fel annak.

Mint arról beszámolt, már tett feljelentést, mivel egy férfi a Facebookon azt írta, várja őt a rendezvényre, csak egy háztetőn, ahonnan egy Dragunov mesterlövészpuskával fogja agyonlőni.

A szervező az ellenzéki kritikákra úgy reagált, a Békemenetet hat éve próbálják lejáratni, besározni, mert az ott jelen lévő tömeggel nem tudnak mit kezdeni.

Az első, 2012-es tömegdemonstrációra annyi ember ment el, amennyi a rendszerváltás óta egyetlen létező utcai tüntetésen, felvonuláson nem volt, beleértve Nagy Imréék újratemetését a Hősök terén

– mutatott rá.

Budapest, 2014. március 29.
A Civil Összefogás Fórum (CÖF) békemenetének résztvevõi a Magyar Állami Operaház elé érnek az Andrássy úton a Hõsök tere felé haladva 2014. március 29-én. Az elsõ sorban Bayer Zsolt újságíró (b5), Fritz Tamás politológus (b7), Stefka István, a Magyar Hírlap fõszerkesztõje (b9), Széles Gábor vállalkozó, a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) tiszteletbeli elnöke (b10), Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója (b11), ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF jogi szakértõje (b12), Bencsik András, a Békemenet Egyesület elnöke, a Magyar Demokrata címû hetilap fõszerkesztõje (j4) és Pataki Attila zenész (j3).
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Gőzerővel toboroz a Fidesz a Békemenetre

Határon innen és túl is.

Bayer Zsolt az interjúban – azzal összefüggésben, hogy a Békemenet a budapesti Bem térről indul – felidézte, hogy az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc leverése után Bem József Törökországba menekült, ahol át kellett térnie a muszlim hitre, mert az élete múlt ezen, később pedig Aleppóba száműzték.

Kifejtette, az ókor óta létező, elképesztő kulturális hagyományokkal rendelkező Aleppo – ami akkor még Törökországhoz tartozott, majd Szíria része lett – ma már nincs, a bűnös nyugati nagyhatalmak áldatlan tevékenysége folytán most kirobbant háborúban elsőként tüntették el a Föld színéről.

Megjegyezte azt is, hogy az önfenntartási ösztönét elveszített Nyugat-Európa abba az irányba rohan, hogy hamarosan elérkezzen az az idő, mikor majd föl kell venni a muszlim vallást, ha valaki életben akar maradni.

Bem József halála és mostani temetkezési helye tökéletesen szimbolizálja, hogy Közép-Európának milyennek kell megmaradni

– hangoztatta, utalva arra, hogy az altábornagy hamvait 1920 után Lengyelországba szállították, azonban a lengyel egyház a muszlim vallás okán nem volt hajlandó keresztény földbe temetni, így a mai napig hat márványoszlopon, a levegőben van a koporsója.

Kiemelt kép: MTI/Balogh Zoltán

forrás:168 óra.hu

Leave a Reply 105 megnézve, 1 alkalommal mai nap |