< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Mi történt? Roma zenészek támadják Dorinát

| Mobile | RSS

Mi történt? Roma zenészek támadják Dorinát

2018. március 18. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Mi történt? Roma zenészek támadják Dorinát

Rostás Dorina /Fotó: Fuszek Gábor

Rostás Dorina /Fotó: Fuszek Gábor

Váratlan támadás érte Dorinát saját zenei műfajában.

Korábban már megírtuk, hogy a 13 éves kalocsai lányt, Rostás Dorinát, aki Buli, buli című slágerével vált ismertté a YouTube-on, idősebb férfiak is zaklatják. Ezúttal azonban a zene világból érte őttámadás: a saját műfajából, a roma popból fordultak ellene pályatársai.

– Egy másik roma énekes azt terjesztette a lányunkról, hogy találkozott velünk Budapesten, ahol Dorina nem köszönt és nem adott aláírást az unokahúgának, sőt, még ki is nevette őt. A valóság azonban az, hogy aznap nem is voltunk Budapesten – mesélte a Borsnak Dorina édesanyja, Jakab Ibolya. – Ilyenekkel próbálják lejáratni a lányomat, aki tényleg bármikor megáll minden rajongójának. Nem tudom, miért kell egy 13 éves kislányba beleállni, miért kell ilyeneket hazudni. Ki merem mondani, hogy a romák sokszor jobban támadják Dorinát, mint a nem romák. Ezek a dolgok sokszor el is veszik Dorina kedvét. Amikor máselőadóktámadják, a szobájában szomorkodik, mert ő mindannyiukat szereti – folytatta.

Dorina egyébként szerepet kapott a Dikh Tv Minden álmod című, saját gyártású roma websorozatában.

– Amikor az egyik klipjét forgattuk, akkor beszéltünk róla, hogy eddig még nem volt roma filmsorozat, és kíváncsiak voltunk rá, milyen lenne egy ilyen, illetve, hogy Dorina a filmben mennyire lenne jó. Ez is egy kis játék, mint az éneklés, és egyelőre sikeresnek tűnik – magyarázta Dorina édesanyja a lapnak.

forrás:Blikk.hu

Leave a Reply 191 megnézve, 2 alkalommal mai nap |