< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Vona és Karácsony a nőknél lenyomta Orbánt

| Mobile | RSS

Vona és Karácsony a nőknél lenyomta Orbánt

2018. március 19. | hozzászólás | Életképek/bulvár
Budapest, 2018. február 20.
Vona Gábor, a Jobbik elnöke, miniszterelnök-jelöltje sajtótájékoztatón ismerteti pártja választási programját a budapesti Prestige hotelben 2018. február 20-án.
MTI Fotó: Mónus Márton

Vona és Karácsony a nőknél lenyomta Orbánt

Melyik magyar vezető politikus a legvonzóbb? Ez volt a furcsa kutatás kérdése.

A magyar nők számára Vona Gábor a legférfiasabb és legsportosabb, Orbán Viktor a legdölyfösebb, Semjén Zsolt a legjelentéktelenebb. Ugyanakkor a hölgyek Gyurcsány Ferenccel javíttatnák meg lerobbant autójukat, Karácsony Gergellyel töltenének el egy éjszakát legszívesebben.

A Közéleti Hírek több mint ezerfős online kutatásában azt mérte, a magyar politikusok mennyire mozgatják meg a nők fantáziáját. 

Bejött a hölgyeknek Vona Gábor borostája és a kondija. A Jobbik elnökét ítélték a legsportosabbnak (26%) és legférfiasabbnak (23%). A második legsportosabb Gyurcsány Ferenc lett (18%), és férfiasságban szintén ő az ezüstérmes (16%), de

Vona sok más kérdésben is az élmezőnyben végzett, így a nem hivatalos összesített verseny nyertese is leginkább ő lenne.

A sármverseny képzeletbeli dobogójának második helyén Karácsony Gergely, a Párbeszéd elnöke áll, aki mosolyával vette le lábáról a hölgyeket. A csaptelep szerelését nem bíznák rá, de egy romantikus éjszakára 18% nem mondana nemet. Ezt a kategóriát ő nyerte, bár sokan említették a fideszes Lázár Jánost is.

A hölgyek örömmel megbíznák Gyurcsány Ferencet ügyes-bajos dolgaik elintézésével (20,30%), akár lerobbant autójuk szervizelését is rábíznák (24%). Azt is feltételezik, hogy ő találná ki a leginkább a parfümízlésüket 21%), de a hálószoba ajtaja előtte inkább zárva lenne, mint nyitva.

Orbán Viktor női szemmel nem aratott nagy sikert. Randit és ajándékot nem kérnének tőle, bár szakállasan jobban szemügyre vennék. Életmódváltással és néhány kedves szóval közelebb férkőzhetne a nők bizalmához. Messze őt választották a legdölyfösebb politikusnak (63%), a második Gyurcsány Ferenc lett 12%-kal.

A legjelentéktelenebb magyar politikus címet hatalmas előnnyel Semjén Zsolt „nyerte” (47%) a második helyet meglepetésre Orbán Viktor szerezte meg (10%). Szinte minden szempontból lemaradva követte az éllovasokat Hadházi Ákos, Molnár Gyula, Semjén Zsolt, Juhász Péter, Fekete-Győr András, akiknek jóval többet kell tenniük a hölgyek szimpátiájáért.

 forrás:hír24.hu
Leave a Reply 98 megnézve, 2 alkalommal mai nap |