< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Durva dolgokat állítanak Oszter Sándorról a diósjenőiek – ki nem állhatják, mégpedig ezért

| Mobile | RSS

Durva dolgokat állítanak Oszter Sándorról a diósjenőiek – ki nem állhatják, mégpedig ezért

2018. március 23. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Durva dolgokat állítanak Oszter Sándorról a diósjenőiek – ki nem állhatják, mégpedig ezért

Fotó: Pozsonyi Zita

Fotó: Pozsonyi Zita

Diósjenő – Nem túl jó kapcsolatot ápol Oszter Sándor a falu többi lakójával, úgy tudni, hogy a helyiek nem kedvelik az egykori Rózsa Sándort.

Bors számolt be arról, hogy Diósjenő lakói és Oszter Sándor között nem a legjobb a kapcsolat: a 69 éves férfi az építkezésekkel hamar kivívta magának a helyiek haragját, akik nem csak emiatt kerülik a néhai Rózsa Sándort.

“Itt már senki sincs jóban vele. Nem nagyon járkál a faluban, sokaknál kihúzta a gyufát. A főúti közértbe még elmegy whiskey-ért, de máshová már nem tér be” – mondta a lapnak az egyik lakó, aki állítása szerint már több mint 35 éve ismeri Osztert, akiről az a hír járja, hogy több vállalkozónak nem fizette ki a munkáját.

A falu nagy embereitől kezdve a kőművesig már mindenkit átejtett errefelé ez az ember. Nem fizetett a munkákért, nem beszélve arról, hogy erdélyi magyarokkal építette a birtokát. Az sem tudom, még hogy mer itt élni. Ki nem állhatjuk!” – folytatta egy másik diósjenői, mint mondták, féltik az otthonukat Oszter patakjától, de többen azon is fel vannak háborodva, hogy a színész struccokat és egyéb állatokat hozatott a telkére, amik mind elpusztultak.

A lap felkereste Osztert is, aki csak annyit mondott, hogy nem tudja ki és miért terjeszti róla ezeket a dolgokat, de szeretné mielőbb kideríteni.

forrás:Blikk.hu

Leave a Reply 116 megnézve, 1 alkalommal mai nap |