< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Fidesz: Soros “zsoldoshadserege” az Orbán-kormány eltávolításán dolgozik

| Mobile | RSS

Fidesz: Soros “zsoldoshadserege” az Orbán-kormány eltávolításán dolgozik

2018. március 26. | hozzászólás | Közélet

Fidesz: Soros “zsoldoshadserege” az Orbán-kormány eltávolításán dolgozik

Az elmúlt napok újabb leleplezéseket hoztak, amelyekből kiderült, hogy Soros “zsoldoshadserege” a bevándorlásellenes Orbán-kormány eltávolításán dolgozik – mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője vasárnap Budapesten.

Kifejtette: Soros György fizetett zsoldosai migránsszervezeteken, Brüsszelen és a hazai ellenzéken keresztül is Orbán Viktort és Magyarországot támadják.

Halász János szerint ezt most már mind hangfelvételek is bizonyítják.

Fidesz: Soros "zsoldoshadserege" az Orbán-kormány eltávolításán dolgozik

Fotówikipedia CC BY-SA 3.0/Thaler Tamás

Rámutatott: lebuktak, hogy magyarok tízezreinek a munkáját és megélhetését is képesek tönkretenni azzal, hogy német vállalatokon keresztül akarják zsarolni Magyarországot. Lebuktak, mert Soros legalább kétezer embert fizet Magyarországon, hogy az Orbán-kormányt támadja.

Lebuktak azért is, mert beismerték, hogy valamilyen célból illegális adatgyűjtést végeznek a migránsok között – sorolta a kormánypárti politikus.

Halász János kiemelte: Soros brüsszeli szövetségesei is folytatják a Magyarország elleni támadásokat és a hazánkat elítélő Soros-jelentés előkészítését.

Mint mondta: Soros jelöltjei az ellenzéki oldalon is felsorakoznak. Az ellenzék vezetői a Soros-hálózat emberei, és minden helyi választókerületben ott lesz Soros jelöltje – közölte.

(MTI)

forrás:propeller.hu

Leave a Reply 115 megnézve, 1 alkalommal mai nap |