< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Orbán a Kossuthon: Letépik az ember fülét, lerágják a húst a csontjairól, de ennek is megvan a szépsége////. Orbán em Kossuth: Eles quebram as orelhas do homem, eles cortam a carne de seus ossos, mas ele também tem a beleza

| Mobile | RSS

Orbán a Kossuthon: Letépik az ember fülét, lerágják a húst a csontjairól, de ennek is megvan a szépsége////. Orbán em Kossuth: Eles quebram as orelhas do homem, eles cortam a carne de seus ossos, mas ele também tem a beleza

Fotó: Bielik István / 24.hu

Orbán a Kossuthon: Letépik az ember fülét, lerágják a húst a csontjairól, de ennek is megvan a szépsége

A közrádió 180 perc című műsorában lépett fel a magyar miniszterelnök, s a migránsoktól az egyszeri 12 ezer forintig terjedő ívet húzott.

Nagypéntek lévén az ünneppel kezdett a kormányfő. A kereszténységről azt tartja: kulturális jelenség, mely mint a levegő, úgy vesz minket körül, hitbéli meggyőződéstől függetlenül, és egyebek mellett abban is megnyilvánul, hogy férfi és nő egyenlő.

Másfél perc kellett ahhoz, hogy a miniszterelnök eljusson oda, hogy a bevándorlás veszélyezteti ezt kultúrát.

Úgy látja, reális veszély, hogy Európa országai „kerületről kerületre, városról városra elveszítik kultúrájukat”, a keresztények kisebbségbe kerülhetnek már a mostani generációk élete alatt.

Soros zsoldosok

Orbán Viktor szerint nehéz meggyőzni a magyar kormány kereszténységet féltő véleményéről a nyugati politikusokat, akik „a jelenben élnek, csupán néhány éves távlatban gondolkodnak, nem látnak ki a maguk védett életéből, kertvárosi lakásaikból”, ahonnét az ő életüket a menekültek megjelenése nem változtatja jelentősen.

Bezzeg mi, magyarok,történetekben, történelemben gondolkodunk, tetteinket a távlatosság jellemzi.

A mintegy huszonöt perces interjú második felét sorosozással nyitotta a közrádió vendége.

Megismételte, hogy a „Soros zsoldoshadsereg tisztjeinek elmondása szerint kétezren dolgoznak Magyarország bevándorlóországgá alakítása érdekében”. De, így a kormányfő, hazánk szerencsére rendelkezik önvédelmi reflexekkel, így a kabinet név szerint ismeri ezt a kétezer embert, s figyel rájuk.

Fül, csont, hús

Azt is hallottuk már, hogy a most formálódó brüsszeli elképzelés alapján – Orbán számítása szerint – idén tízezer menekültet kéne befogadnunk, de kormányunk azon van, hogy a júniusi uniós csúcson blokkolja a jelenleg terv szintjén létező ideát.

Letépik az ember fülét, lerágják a húst a csontjairól, de azért ennek is megvan a maga szépsége –

így jellemezte Orbán Viktor a kinti harcot és az itthoni választási kampányt.

A magyar ellenzékre és a nyugati sajtóra, politikára meg azt mondta, cenzúra alatt működnek, nem adhatják át az embereknek a migrációhoz köthető sztorikat.

A reggel tételmondata a választás tétjére vonatkoztatva ekképpen hangzott:

Vagy nemzeti kormányunk lesz és lesz magyar Magyarország, vagy internacionalista kormányunk lesz, és bevándorló Magyarországra ébredünk.

A távlatok mellett a lába, lábunk elé is vetette tekintetét a miniszterelnök, s most azt vette észre, hogy a hideg tél miatt sok gáz fogyott, nagy a számla, erre az a megoldás, hogy háztartásonként tizenkétezer forintos alkalmi rezsicsökkentés dukál.

forrás:hir  24.hu

Orbán em Kossuth: Eles quebram as orelhas do homem, eles cortam a carne de seus ossos, mas ele também tem a beleza

O primeiro-ministro húngaro falou em 180 minutos da rádio pública e dos migrantes para a curva única de 12.000 forints. Foi uma boa sexta-feira que o primeiro-ministro começou a celebrar. Ele considera o cristianismo como um fenômeno cultural, que, como o ar, nos leva ao redor, independentemente das crenças de crença e, entre outras coisas, manifesta-se pelo fato de homens e mulheres serem iguais. Demorou uma hora e meia para o primeiro-ministro conseguir que a imigração pusesse em risco essa cultura. Ele vê um perigo real de que os países da Europa percam sua cultura de “distrito para distrito, cidade para cidade”, e se tornem uma minoria de cristãos nas vidas das gerações atuais. Soros mercenários De acordo com a difícil convencer o governo húngaro Cristianismo ansioso para os pontos de vista dos políticos ocidentais que Viktor Orbán “viver no presente, só de pensar de alguns anos, eles não vê-lo em sua vida protegida, apartamentos suburbanas”, de onde suas vidas surgimento de refugiados não muda significativamente. Estamos pensando nos húngaros, nas histórias, na história, na nossa história, no nosso trabalho. A segunda metade da entrevista de vinte e cinco minutos foi aberta pelo convidado da rádio pública com a serialização. Ele reiterou que “os oficiais do Departamento de Mercenários de Soros dizem que trabalham dois mil para converter a Hungria em um país imigrante”. Mas, como chefe de governo, nosso país tem a sorte de ter reflexos de autodefesa, então o ministério conhece as duas mil pessoas em uma palavra e as observa. Orelha, osso, carne Também ouvimos que, de acordo com a ideia de Bruxelas, agora em evolução, de acordo com Orbán, devemos receber dez mil refugiados este ano, mas o nosso governo trata de bloquear a ideia existente no nível atual na cúpula da UE em junho. Eles quebram as orelhas do homem, cortam a carne de seus ossos, mas isso também tem sua beleza – então Viktor Orbán descreveu a luta fora da caixa e a campanha eleitoral no país. A oposição húngara e a imprensa e a política ocidentais disseram que estão trabalhando sob censura e não podem transmitir as histórias das pessoas sobre a migração. De manhã, sua resposta teatral foi baseada na escolha da aposta: Ou o nosso governo nacional será e se tornará Hungria húngara ou teremos um governo internacionalista e estaremos despertando para a Hungria imigrante. Além dos horizontes, o Primeiro Ministro também olhou para os pés e para os pés, e agora percebeu que o inverno frio tinha muito gás e uma conta grande, a solução é que custaria cerca de 12.000 forints por família.

fonte: ar 24.hu

Leave a Reply 208 megnézve, 1 alkalommal mai nap |