< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Kácsor Zsolt: Pislogok, mint a vett malac

| Mobile | RSS

Kácsor Zsolt: Pislogok, mint a vett malac

2018. május 31. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Kácsor Zsolt: Pislogok, mint a vett malac

Fotó: Németh András Péter

Olvasom a Népszavában, hogy a hazánkban terjedő sertéspestis miatt a magyar nemzet illetékes hatóságai fokozottan ellenőrzik a fertőzött területeken lévő disznótelepeket, úgyhogy azokról csak hatósági engedéllyel engedik ki a szállítmányokat – szóval ezt olvasom, és azonnal eszembe jut Nemmondommegfalváról egy Nemmondommegkicsoda nevű, milliárdos vagyonnal rendelkező úr, akinek óriási sertéstelepei vannak Kelet-Magyarországon.

És arra gondolok, hogy ezekben a pestisvészterhes napokban ez a bizonyos Nemmondommegkicsoda úr igen keveset alszik az idegességtől. Nem alszik, viszont annál többet telefonál. A befolyásos, azaz a legbelsőbb körökbe bejáratos fideszes barátait hívogatja, és könyörög nekik, hogy ezt az egész pestisdolgot azonnal hagyják abba, különben befuccsol az ő milliárdos vállalkozása.

Ahogy ismerem, eléggé szókimondó ember, szóval a fideszes barátainak valami olyasmit mondhat, hogy “ne legyetek már ekkora faszkalapok, mert ha ezt tovább csináljátok, akkor tönkremegyek, bazmeg”. És Nemmondommegkicsoda úrnak igaza lehet: ha a hatóságok tovább folytatják az ellenőrzéseket, akkor ő tényleg tönkremehet. Ahogyan ezt nekem ő már tavaly megmondta.

Bizony, már tavaly megmondta, hogy ha a fideszesek őt ki akarják csinálni, akkor ráküldik a vállalkozásaira az ÁNTSZ-t azzal a megbízással, hogy találjanak nála olyan súlyos hiányosságokat, amelyek indokolttá tesznek egy több hetes karantént.

– Ha egy mondvacsinált indokkal nálam karantént rendelnek el, akkor nekem végem. Nem tudom kigazdálkodni azt a mínuszt, amit egy több hetes zárlat okoz – közölte Nemmondommegkicsoda úr. Megkérdeztem tőle, hogy miért akarná bárki is kicsinálni, mire fölnevetett, s visszakérdezett: “újságíró létedre miképpen lehetsz ilyen naiv?”

És Nemmondommegkicsoda úr elmagyarázta nekem, hogy a fideszes politikus barátai szerint a jövő biznisze az ingatlanfejlesztéseken kívül a földbirtok és az élelmezés. Egyre nő az emberiség lélekszáma, tehát egyre többet eszünk, tehát egyre több Nemmondommegkicsoda úrra lesz szükség, aki ezt az igényt kielégíti.

– Ha van eszed, és van hozzá pénzed is, akkor nem aranyba fekteted, hanem ingatlanokba és malacokba – mondta Nemmondommegkicsoda úr tavaly, és ezt utólag meg is erősítette számomra Kósa Lajos király és kedves édesanyjának története arról a bizonyos sertéstelepről, amely nyilvánvalóan csakis sötét, mágikus erők összejátszása révén kerülhetett éppen Kósa Lajos király édesanyjának érdekeltségébe.

Majd Nemmondommegkicsoda úr azt is elmagyarázta nekem, hogy akinek akkora sertéstelepei vannak, mint neki, az nem ugrálhat, nem fogalmazhat meg politikai különvéleményt, sőt, minden alkalommal, amikor a magyar nemzet üdve azt megköveteli, akkor neki segítenie kell pártunkat és kormányunkat. – Mivel, tán malacokkal? – kérdeztem, mire megint nevetett. Amit ő csinál, az ugyanis nem más, mint egy kis bújtatott kampányfinanszírozás és némi ajándék a keresztapa népes családjának.

– Mit gondolsz, hogy XY képviselőnek kitől van budai öröklakása a lánya nevén? Tőlem, meg a hozzám hasonló vállalkozóktól. Mit gondolsz, hogy XY miniszternek miből van pénze a sok százmilliós modern magyar képzőművészeti gyűjteménye gyarapítására? Többek közt az én pénzemből – magyarázta Nemmondommegkicsoda úr, aki elárulta, hogy ha ő nem támogatná a Pártot és annak magas pozícióban lévő basáit, akkor nála hamarosan megjelenne az ÁNTSZ, és mondvacsinált indokkal karantént rendelne el.

– Minden hatóság a fiúk zsebében van, mint intézményt az ő embereik irányítanak, neked ilyen körülmények között semmi esélyed, hogy jogi úton vegyél elégtételt – folytatta Nemmondommegkicsoda úr. – Kedves Zsolt, gondolom, nem árulok el nagy titkot, ha elmondom: XY miniszternek azért nem szerepel a nyilvános vagyonbevallásában a sok százmilliót érő festménygyűjteménye, mert van annyi esze, hogy a felesége és más családtagjai nevére íratta. Éppen úgy, mint Kósa Lajos a motorcsónakját: papíron annak Lajoson kívül az anyósa meg az apósa is tulajdonosai, pedig nem nagyon tudom elképzelni őket, ahogy az anyós meg az após százhússzal repeszt a Tiszán.

S azt is elmagyarázta Nemmondommegkicsoda úr, hogy a fideszes fiúk mindent be fognak vetni, hogy a Család még több és még nagyobb sertéstelepeket szerezzen Kelet-Magyarországon, különösen Szabolcsban és Hajdúban.

– Majd úgy intézik, hogy beüssön a krach és váratlanul leessen a sertéstelepek ára. Na, akkor jönnek ők, olcsón megveszik a cégeket, és amint az övék lesz az egész hóbelevanc, figyeld meg, hipp-hopp, azonnal elmúlik a veszély – mondta Nemmondommegkicsoda úr, és az az igazság, hogy hittem is neki, meg nem is.

Nem, nem, nem, nem lehetnek ennyire pitiánerek a maffiaállam haszonlesői, hogy ilyen átlátszó módszerekkel tönkretegyék, majd fölvásárolják a sertéspiacot. Erre gondoltam, amikor Nemmondommegkicsoda úr előadását hallgattam.

Most meg csak pislogok, mint a vett malac. És arra gondolok, föl kellene hívnom Nemmondommegkicsoda urat, hogy a nagy pislogás közben megkövessem.

szerző:Kácsor Zsolt

forrás:népszava online.hu

Leave a Reply 648 megnézve, 1 alkalommal mai nap |